donderdag, september 12, 2013

Nieuwe Coffee3 website gaat live ...

De nieuwe website van Coffee3 is live gegaan. Modern, strak en aangepast aan de tijd. Voor bestaande klanten gemakkelijk om te bestellen en voor nieuwe klanten snel en eenvoudig een overzicht van de beste oplossingen voor iedere situatie.

Neem een kijkje op www.coffee3.nl
woensdag, september 11, 2013

Redbeans in de Koffie Top 100

Maandagavond 9 september was de presentatie van de Misset Koffie Top 100. Een ranglijst van de 100 beste koffiezaken van Nederland. Drie koffiezaken die naar volle tevredenheid Redbeans gebruiken vielen in de prijzen en belandden net als vorig jaar in de lijst van de allerbeste koffiezaken van Nederland. Van Harte Gefeliciteerd!

Fitch & Shui, gevestigd in het WTC in Amsterdam.
Op plek 70 vinden we Fitch & Shui. Met drie 2-groepers en zes molens op de langste bar van Nederland. "Fitch & Shui heeft een duidelijke koffiepiek in de ochtend, wanneer kantoorpersoneel rijendik staat. (...) enthousiast wordt de jury van de crema en de smaak van de espresso. (...) De jury drinkt met de ogen dicht een perfecte cappuccino."
(uit het juryrapport)

Sid & Liv in Nijmegen.

Op plek 91. "De geserveerde café crème past helemaal bij de uitstraling van deze Nijmeegse uitspanning. 'Erg zacht en lief van smaak.' De entourage en de café crème zijn daardoor mooi in balans. 'Dat smaakt naar meer.'"
(uit het juryrapport)

Droste's in Tubbergen.

Op plek 90. "De koffies worden op een verzorgde manier geserveerd in de juiste kop en schotels. (...) De smaken zijn verrassend goed in balans. Het personeel is attent en wil kwaliteit leveren."
(uit het juryrapport)
maandag, september 09, 2013

Ook de Belkin ploeg geniet van de Fountain koffie, thee, cacao en soepen

Afgelopen zaterdag was de 'Tour van Bauke' op TV, De documentaire van Kees Jongkind over de Belkin-ploeg tijdens de Tour de France. Een Studio Sportdocument van negentig minuten, samengesteld uit driehonderd uur beeld van binnenuit de Nederlandse wielerformatie.

Wat bleek? Ook in de Belkin bus was een Fountain CF4 apparaat duidelijk te zien. Op bijgevoegde foto zijn de ploegleider Nico Verhoeven en Bram Tankink te zien, met daarachter het Fountain concept.

Zie hier de documentaire.