donderdag, juli 12, 2012

Coffee3 een van de sponsoren van Beursvloer Tilburg 2012


Coffee3 is een van de sponsoren van Beursvloer Tilburg 2012 .... in samenwerking met Netwerk Midden-Brabant stond recent een artikel en advertentie over Beursvloer Tilburg in het bekende magazin. Lees hieronder meer over beursvloer Tilburg 2012.

Op MAANDAG 8 OKTOBER krijgen bedrijven en maatschappelijke organisaties binnen de gemeente Tilburg de kans elkaar op een bijzondere wijze te ontmoeten...met winst voor iedereen! U dient zich wel vooraf aan te melden, want vol = vol. In 2011 zat Beursvloer nog voor de zomervakantie al vol.

Deelnemen aan Beursvloer Tilburg is geheel gratis. U hoeft ook geen stand in te richten. Toch levert het u veel op. Ervaar zelf wat u in een halve middag netwerken kunt bereiken!

Afgelopen jaar is Beursvloer Tilburg namelijk voor de derde keer de grootste Beursvloer van het land geworden met 363 afgesloten zakelijke overeenkomsten (matches) tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Er zijn inmiddels in meer dan 100 steden Beursvloeren, ook buiten Nederland.

Zie ook www.beursvloertilburg.nl