zaterdag, april 25, 2015

Een heel jaar gratis taart ..... dankzij koffie!

Kent u als bestaande Nescafé klant (van Coffee3) een bedrijf waar het gemak van een Nescafé koffieautomaat nog ontbreekt? Als tegenprestatie voor een nieuwe Nescafé klant ontvangt u een jaar lang gratis taart!

Aangezien Nestle deze actie financiert, is deze actie enkel bedoeld voor bestaande Nescafé klanten. Mocht u geen Nescafé klant zijn en toch een tip doorgeven waar een nieuwe automaat wordt geplaatst, dan geldt er een pluim als tipcadeau. De pluim geldt ook als tipcadeau wanneer de tip zou kiezen voor een andere koffieautomaat dan die van het merk Nescafé.

De actie is geldig voor alle Nescafé machines met uitzondering van de Alegria en de Komo.

Hier vindt u meer info over de actie en kunt u de tips doorgeven.
vrijdag, april 24, 2015

Coffee3 heeft de 250ste klantenbeoordeling ontvangen ....

Na 250 klantenbeoordelingen nog steeds een 8,2 voor Coffee3

Coffee3 heeft middels klanten vertellen haar 230e beoordeling binnen van haar klanten .....

Hoewel overwegend positief en een totaal score van 8,2 waarbij 97% van de respondenten aangeven Coffee3 aan te bevelen, blijft men kritisch en benieuwd naar de mening van de klant over haar diensten. Zowel positieve als ook minder positieve kritiek hoort men graag. Zo blijven ze scherp. Zie hier de beoordelingen.

Coffee3, het bedrijf uit Udenhout (Noord-Brabant), zorgt al meer dan 35 jaar voor een warm welkom voor personeel en klanten in het midden- en klein bedrijf door middel van een totaal concept voor de warme dranken voorziening. Dit bestaat uit snelle en betrouwbare apparatuur, heerlijke ingredienten en een persoonlijke en concrete service. Ze werken onder meer met de volgende merken; Fountain, illy, Nescafe, Redbeans en Cup a Soup.

Zie ook www.coffee3.nl