zaterdag, september 17, 2011

Coffee3 vernieuwt samenwerking met Netwerk Midden-Brabant


Coffee3, het bedrijf uit Udenhout (gemeente Tilburg), dat voorziet in warme dranken voorzieningen voor het MKB in Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland, verlengt de samenwerking met Netwerk Midden-Brabant.

Een vernieuwde samenwerking is aangegaan waarbij een van de covers van het zakenmagazine (hiernaast afgebeeld) te zien zal zijn op een van de voertuigen van Netwerk Midden-Brabant.

Bron: www.coffee3.nl
woensdag, september 14, 2011

Koffiedrinken wordt een nieuwe belevenis!


Veromatic International uit Dordrecht heeft op de internationale vending beurs Eu'Vend in Keulen de prestigieuze Intelligent Vending Award gewonnen! Deze Award heeft Veromatic International ontvangen voor de nieuwste ontwikkeling innovatieve en gebruiksvriendelijke koffiemachines welke voorzien zijn van multimediale integratie, touch screen en telemetrie. Tevens ontwikkelde Veromatic VIPS: een intelligent besparingsysteem dat het energieverbruik tot wel 43% kan reduceren.

Veromatic International is een van de producten van de koffieautamaten die Coffee3 voert. Zie ook www.coffee3.nl
dinsdag, september 13, 2011

Coffee3 met ideale werknemer op de Wencop Kennisdagen in Barneveld


De nieuwe aanpak van Coffee3 om zich op een andere manier te presenteren, namelijk met de koffieautomaat als 'ideale werknemer', zal ook plaatsvinden op de Wencop kennisdagen op 13 September in Barneveld.

In plaats van de traditionele stand met koffieautomaten presenteert Coffee3 haar koffie oplossingen aan de beursbezoekers in de vorm van de ideale werknemer. Een koffieautomaat is immers een ideale werknemer. Waarom zult u denken? Wel, de ideale werknemer (de koffieautomaat dus....) laat u niet wachten .....creeert energie.....zorgt voor een glimlach.....laat anderen productiever zijn.....stelt de klant op zijn gemak.....vergroot de omzet .....en draagt bij aan de winst. Dat is wat de ideale werknemer (een goede koffieautomaat dus) u brengt!

Michael Bosman van Coffee3 gaat deze kennisdagen op geheel eigen wijze invullen. Het geheel wordt ondersteund door een virtuele campagne die hier te zien is.
maandag, september 12, 2011

Op 13 en 14 september staat Coffee3 op de Regio Business Dagen te Eindhoven


Met Coffee3 zijn we present op de Regio Business Dagen te Eindhoven op 13 en 14 September. Met een heuse Redbeans koffie bar en barista zullen wij de koffie op die dag verzorgen.

Dit netwerkevent voor de regio geeft Ondernemingen, Overheden en Onderwijsinstellingen de unieke kans om nieuwe contacten te ontmoeten, relaties uit te nodigen, naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en/of diensten te presenteren. Ook dit jaar wordt de beurs weer een groot succes en zal het programma worden gevuld met interessante sprekers die u zullen informeren over diverse onderwerpen.

Het Brabant Perpectief plein, WTCE/ Zakensociëteit, Suitclub: The COOLEST network, BNI, Open Coffee gaat naar de beurs, Meeting Point Zakenvrouwen, Pion Media/ De Eindhovensche Business Club, Content Autogroep, Ondernemersvereniging Ekkersrijt, PSV en Hét Zakelijk Netwerk zullen met een plein aanwezig zijn.

Voor het programma, klik hier

Aanmelden kan hier