vrijdag, augustus 12, 2011

Nieuwe zitzak voor in de koffiehoek ....


Er is nu een wel heel unieke manier om van een lekker kopje koffie te genieten, de Nescafe zitzak! Dat maakt de koffiehoek wel heel bijzonder ....

donderdag, augustus 11, 2011

Drankenbedrijf Fountain stopt samenwerking met topman


Het drankenbedrijf Fountain, gespecialiseerd in systemen voor koffie en warme dranken, heeft het contract van chief executive Pascale Wuillaume beëindigd. Volgens het bedrijf waren er onoverbrugbare meningsverschillen ontstaan over de concrete uitwerking van de bedrijfsstrategie. Er wordt aan toegevoegd dat een gespecialiseerd bureau werd ingeschakeld om een nieuwe chief executive te zoeken. In afwachting van de aanstelling van een topman nemen financieel directeur Eric Dienst en operationeel directeur Jean-François Buysschaert voorlopig de taken van Wuillaume over. Fountain heeft zich de voorbije periode vooral gericht op een verdere groei op de Franse markt. Het drankenbedrijf had al activiteiten in het westen en noorden van Frankrijk en in de regio Parijs, maar wou verder uitbreiden naar het oosten en zuiden van het land. Concrete realisaties van die plannen zijn echter nog niet afgerond.

Bron: www.espress.be
maandag, augustus 08, 2011

Redbeans bestaat 3 jaar!


Redbeans bestaat inmiddels al 3 jaar en heeft inmiddels zijn plek al veroverd in de koffiewereld.

Onlangs is de verpakking vernieuwd. Ook treffen eindgebruikers op de omverpakking van de kiloverpakkingen een sticker aan met een unieke code. Deze kan op de site ingetikt worden om te zien of men een prijs heeft gewonnen: een van de drie espressomachines!!!