woensdag, januari 16, 2013

Nestlé Professional lanceert tijdens de Vakbeurs Facilitair in Den Bosch een nieuw koffieconcept: de NESCAFÉ MILANO LOUNGE.


De NESCAFÉ MILANO LOUNGE is een ideaal totaal koffieconcept voor bedrijven die een premium kwaliteit koffie willen serveren met het grootste gemak. Doordat de koffie direct in de kop bereid wordt, is het onderhoud van de machine zeer eenvoudig. Even afnemen met een doekje en doorspoelen is genoeg.

De NESCAFÉ MILANO LOUNGE biedt koffieliefhebbers de keuze uit allerlei koffievariaties. Via het innovatieve touchscreen kunnen koffiedrinkers zelf eenvoudig hun favoriete kop koffie samenstellen. Daarnaast biedt het touchscreen allerlei branding mogelijkheden voor bedrijven, zoals het tonen van promoties of video's. Via een draadloze verbinding kunnen bedrijven op afstand informatie verkrijgen over de verkochte dranken en de voorkeur van consumenten.

Nestlé Professional presenteert de NESCAFÉ MILANO LOUNGE voor het eerst op de Vakbeurs Facilitair. De machine zal naar verwachting vanaf maart dit jaar beschikbaar zijn.

Zie ook het filmpje