donderdag, augustus 23, 2012

Nieuwe chiller .... heerlijk koel water in de zomer!


Een natuurlijke verkoeling. Heerlijk koel water, op kantoor, in de receptie, wachtruimte, kantine.... Wie heeft er geen behoefte aan. Deze natuurlijke dorst-lesser is dankzij de Nieuwe Chiller van BRAVILOR BONAMAT op ieder willekeurig moment beschikbaar.

Optimaal bedieningsgemak. De nieuwe Chiller sluit u eenvoudig aan op de waterleiding. Een koel glas water is altijd binnen handbereik. Het apparaat serveert de benodigde hoeveelheid gekoeld water op een temperatuur die naar ieders wens instelbaar is tussen 5- 20 C. Deze temperatuur wordt constant gehouden. Met de nieuwe Chiller kunt u per uur ongeveer 10 liter water aftappen. En voor de liefhebber kunnen er bubbels worden toegevoegd.

Zie ook: www.coffee3.nl
dinsdag, augustus 21, 2012

Koffie en reptielen ...... het kan!


Met Coffee3 gaan we komend weekeinde de koffie verzorgen tijdens de Tilburge Terrarium Dagen 2012 ....

De oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland heeft de nieuwe locatie, die vorig jaar voor het eerst gebruikt werd, opnieuw tot de beschikking gekregen. Afgelopen jaar ging de gehele opzet op de schop: nieuwe locatie, meer aanbod, meer variatie, meer voor de liefhebber, maar ook meer voor het gezin. Het laatste weekeind van augustus (25 & 26 augustus) is iedereen weer klaar voor de jaarlijkse Tilburgse Terrarium Dagen. Dit jaar opnieuw georganiseerd door Dierenpark “De Oliemeulen”, maar met medewerking van divérse verenigingen.

Zie: www.oliemeulen.nl