zaterdag, november 05, 2011

Coffee3 te zien op auto Netwerk Midden-Brabant


Een van de Coffee3 covers van het zakenmagazine Netwerk Midden Brabant is te zien op het voertuig van de nieuwe kersverse directeur van Netwerk Midden-Brabant, Erik van Os.

Coffee3, het bedrijf uit Udenhout (gemeente Tilburg), voorziet in warme dranken voorzieningen voor het MKB in Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland.

Netwerk Midden-Brabant is de toonaangevende netwerk organisatie voor het MKB in Tilburg en omgeving.
woensdag, november 02, 2011

Goede koffie bij de Open dag van de dierenbescherming te Eindhoven ...


Coffee3 verzorgt dit weekend de koffie tijdens de open dag bij de dierenbescherming te Eindhoven. Mooie organisatie met veel vrijwilligers met hart voor dieren in nood ....Coffee3 helpt graag een handje om dit evenement tot een succes te maken.

Lees hier meer over de dierenbeschermingBrabant Zuid-Oost
dinsdag, november 01, 2011

Coffee3 schenkt schilderij aan Book4slife


In het kader van een van de matches die zijn gemaakt tijdens Beursvloer Tilburg, heeft Coffee3 een toepasselijk schilderij geschonken aan Books4life Tilburg.

Books 4 Life is een groeiende keten van tweedehands liefdadigheidsboekwinkels. De eerste Books 4 Life winkel is in februari 2005 op de campus van de Universiteit van Tilburg geopend. Ondertussen zijn er ook winkels in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Eindhoven en Nijmegen.

Het schilderij dat Coffee3 heeft geschonken is gemaakt door Bea Bozon en meer van haar werk is te vinden op www.maakerietsmooisvan.nl De hier vertoonde foto is helaas van slechte kwaliteit zodat het schilderij niet goed te zien is, echter de website geeft een goed beeld van het type werk.