donderdag, maart 28, 2013

Coffee3 koffie en de Lochemse Kunstroute 2013: de grootste en meest veelzijdige kunstroute van Oost Nederland

Liefhebbers van kunst kunnen tijdens de Paasdagen, 30 maart t/m 1 april 2013, in de gemeente Lochem hun hart weer ophalen. Een record aantal kunstenaars doet dit jaar mee aan de kunstroute in Lochem. Het aantal locaties is echter gelijk gebleven aan dat van voorgaande jaren.

De kunstroute kende de afgelopen jaren veel succes met een groeiend aantal bezoekers en deelnemers. Dit jaar doen 125 kunstenaars op 48 locaties mee.

Toonaangevende kunstenaars uit Lochem tonen hun meest recente werk. Vaak in hun eigen atelier of gezamenlijk met anderen op bijzondere locaties. Kunstenaars van buiten Lochem zijn ook vertegenwoordigd. Zij konden zich inschrijven op uitnodiging van een Lochemse collega.

Bij een van de kunstenaressen, zie www.maakerietsmooisvan.nl zal Coffee3 de koffie verzorgen ....

klik hier meer info over de Lochemse kunstroute.
Coffee3 koffie bij het Europese distributiecentrum van Tesla

Coffee3, tezamen met Nestle, levert de automaten en de koffie bij het Europese distributiecentrum van Tesla, de Elektrische autofabrikant Tesla Motors, in Tilburg. Op dit moment behoort Nederland tot de landen in Europa waar de meeste reserveringen worden gedaan. In juni begint het Amerikaanse Tesla met de productie van zijn Europese Model S en de leveringen gaan in juli van start. Het distributiecentrum in Tilburg zal de basis zijn voor de Europese markt.

Bron: www.duurzaambedrijfsleven.nl
dinsdag, maart 26, 2013

De Makers Mature Marketing organiseert de Louis Couwenberg Memorial Cup; Coffee3 doet graag mee!

Het bewijs dat niet alle vijftigers over een kam te scheren zijn, levert marketing bureau De Makers Mature Marketing uit Boxtel. Oprichter Chris Reemer (dan 51) gaat 5 juni 2013 meedoen met Alpe D'HuZes. Drie keer gaat hij deze 'Nederlandse berg' bedwingen, samen met zijn team. Volg zijn verrichtingen en sponsor het TEAM Louis Couwenberg!

De Makers Mature Marketing heeft de actie ondersteunt met een wel hele creatieve campagne, klik hier om deze campagne te zien.

Zij organiseren op 12 April De Louis Couwenberg Memorial Cup op golfclub de Pettelaar te s'Hertogenbosch om de nodige sponsorgelden bijeen te halen. Coffee3 helpt graag mee en zal deelnemen aan het toernooi. Aangezien Coffee3 vorig jaar heeft deelgenomen aan de Alpe D'HuZes weet zij wat voor een mooi doel dit is en wat voor goeds het creeert.
maandag, maart 25, 2013

Innovatieve instant koffiemelange van Nestlé

Nestlé heeft voor de Nescafé Alegria A510 onlangs een innovatieve instant koffiemelange op de markt gebracht. Aan deze instant koffiemelange is microgrind toegevoegd, ofwel een kleine hoeveelheid gemalen espressobonen.

De instant koffiemelange is verpakt in een handzame cartridge. Door de espressobonen komt de geur van versgemalen koffie je tegemoet wanneer je de verpakking opent én wanneer de Nescafé Alegria A510 jouw koffiespecialiteit maakt! Zo heb je het gemak van instant koffie en de beleving van versgemalen koffie.

Bron: www.koffienieuws.nl