vrijdag, juni 12, 2015

Bliksemstage in de koffie bij Coffee3

Gisteren hebben we met Coffee3 in het kader van JINC een bliksemstage verzorgd voor een 18 tal leerlingen van het Vakcollege Tilburg.

Zie hieronder het verslag dat Vakcollege Tilburg op haar facebookpagina heeft gezet;

"Leerlingen van Vakcollege Tilburg in de bonen. Vandaag zijn leerlingen van Vakcollege Tilburg op bedrijvenbezoek in het kader van LOB.Na een fietstochtje (het was heerlijk weer) kwamen we bij coffee3 in Udenhout. Onze leerlingen waren in de bonen, koffiebonen wel te verstaan. We werden welkom geheten door Mark (de eigenaar) die het een en ander vertelde over het ontstaan van zijn bedrijf en over koffie. Er werd een film(pje) getoond hoe de koffie bonen van plant tot het koffieapparaat gaat. We kregen een quiz, gewonnen door Luc (gefeliciteerd Luc, laat weten hoe de Udenhoutse broeder smaakte die je van Coffee3 hebt gekregen). Als laatste kregen we een rondleiding door het bedrijf. De magazijn was mooi en daar mochten de leerlingen ook het een en ander uitproberen. Er was net iets te weinig tijd om een koffieapparaat te demonteren (misschien de volgende keer smile-emoticon ) al met al hebben de leerlingen een hele leuke gezellige inspirerende middag gehad. Bedankt Marc van coffee3 je hebt een mooi bedrijf en een goede presentatie gegeven."

Het was ontzettend leuk en nuttig om te doen, absoluut een aanbeveling voor andere organisaties om aan het JINC programma deel te nemen.

Zie ook www.JINC.nl