donderdag, april 17, 2014

Nescafé Alegria, het koffieconcept dat iedereen blij maakt!!

Graag stellen we u voor aan ons unieke NESCAFE Alegria koffieconcept. Het totaalconcept waar iedereen blij van wordt. Of het nu gaat om de facilitair manager die kan vertrouwen op een onderhoudsvriendelijke machine en een uitstekende service. De financiële afdeling die kan rekenen op een kosten efficiënt systeem. Collega's die graag de keuze willen hebben uit verschillende heerlijke koffies. Of de directeur de de medewerkers graag goede koffie voorzet, omdat dit bijdraagt aan hun motivatie en tevredenheid.

Indien u de voordelen van NESCAFE Alegria alvast wilt weten, vraag dan hier de informatie aan. U kunt ook gewoon mailen naar info@coffee3.nl , wij nemen dan contact met u op.
woensdag, april 16, 2014

Coffee3 verzorgt de koffie bij sponsorreceptie Mooi zo Goed Zo

Al sinds 1995 zet ‘Mooi Zo Goed Zo’ zich in voor kleinschalige projecten die de Tilburgse leefbaarheid verbeteren. De organisatie, onderdeel van Contour, was betrokken bij talloze maatschappelijke projecten, waarvoor werd gezocht naar sponsoren, vrijwilligers, materialen en andere ondersteuning.

Het doel van Mooi zo Goed zo is Tilburg leefbaarder maken door wensen te realiseren die goed zijn voor de stad. Vrijwilligers zetten zich in om de handen uit de mouwen te steken en bedrijven, fondsen en organisaties helpen mee met materialen, deskundigheid en geld om die wens daadwerkelijk mogelijk te maken. Sinds de start zijn meer dan 380 kleine en grote projecten gerealiseerd en is meer dan 2500 keer bemiddeld in tweedehands goederen.

Woensdag 16 April vindt de jaarlijkse sponsorreceptie plaats waarbij Coffee3 de koffie zal verzorgen ..

Zie ook www.mooizotilburg.nl