woensdag, maart 21, 2012

Kunst Goirle met een heuse 'kunst' koffiemachine ....


Acht jaar geleden beleefde Glas&Kunst Goirle zijn primeur. Het doel was het profileren van de diversiteit van het bedrijf: de groothandel in veiligheidsglas en de kunsthandel waren twee verschillende werelden die tijdens de kunstbeurs zouden samensmelten. De reacties waren zo positief dat een vervolg niet meer dan vanzelfsprekend was. Inmiddels is de beurs uitgegroeid tot een begrip – en staat voor een diversiteit aan moderne kunst en een Bourgondisch samenkomen op een industriële locatie. Deze artistieke en culinaire verscheidenheid wordt sinds 2010 uitgedrukt met een nieuwe naam: KunstGoirle.

Ook dit jaar zijn ze er weer in geslaagd om een sfeervol kunstevenement neer te zetten met een bijzondere expositie. Dit alles geven ze een culinaire invulling met een exclusieve gerechten, wijnproeverij en champagnebar. Kortom, een top event!


Met Coffee3 ondersteunen we graag dit evenement en vandaar dat we dit jaar een heuse 'kunst' koffiemachine ter beschikking hebben gesteld, de Nescafe Mischa Klein....

Zie ook www.kunstgoirle.nl
dinsdag, maart 20, 2012

Unieke voetbalavond bij Studio RKC ... met Jack van Gelder en Tom van het Hek ... en de koffie van Coffee3 ...


Een gezellige avond, dat is wat RKC Waalwijk haar sponsoren gaat bieden met Studio RKC. Zij toveren het Mandemakers Stadion op dinsdag 20 maart om tot een studiosetting zoals u bekend is van het NOS-programma Studio Voetbal. Een grote tafel met hieraan diverse prominente gasten en presentator Jack van Gelder aan het hoofd, vormen het middelpunt van Studio RKC.

Naast Jack van Gelder worden er diverse prominenten verwacht uit het betaald voetbal, uit de mediawereld en uit de historie van RKC WAALWIJK. Eenrichtingsverkeer gaat het deze avond niet worden. De bezoeker krijgt namelijk ook de mogelijkheid om zijn mening te geven, vragen te stellen en kritische noten te plaatsen. Doel van de avond is om op een interactieve wijze een ontspannen avond bij RKC WAALWIJK te beleven.

Het beloofd een boeiende avond te worden en we zijn trots dat we met Coffee3 de spelers voorzien van een stuk genot. We hopen dat het bijdraagt aan de prestaties op het veld, die tot op heden dit jaar geweldig zijn!

Bron: www.coffee3.nl