vrijdag, juni 06, 2014

Coffee3 koffie tijdens Jazz in Duke Town 2014

Met Coffee3 verzorgen we de koffie voor de 280 vrijwilligers van Jazz in Duketown. Ondanks het mooie weer .... wordt er toch veel koffie gedronken ..... energie en genieten .... en het rust moment!

Jazz in Duketown, het grootste gratis toegankelijk jazzfestival van Nederland, wordt tijdens Pinksteren in s'Hertogenbosch gehouden!woensdag, juni 04, 2014

Coffee3 koffie tijdens G-Voetbal weekend te Tilburg

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 Juni is het terrein van Amarant in Tilburg het toneel voor het 21e G-voetbalweekend. Dit voetbalspektakel voor mensen met en zonder beperking heeft inmiddels landelijke bekendheid.

Tijdens het G-voetbalweekend worden er vijf verschillende toernooien gespeeld. Ook dit jaar zijn er weer verschillende prominenten aanwezig. Het G-voetbalweekend is leuk om mee te doen maar ook als toeschouwer is er meer dan voldoende te beleven.

Als Coffee3 ondersteunen we dit evenement en zullen we de koffie tijdens dit bijzondere weekend verzorgen. Wilt u graag naar het weekend? mail dan naar info@coffee3.nl en wij sturen u de kaartjes toe.

Lees hier meer over het G-Voetbal weekend.
Nieuwe gebruiksvriendelijke Nescafe verpakkingen

Nestlé Professional ontwikkelde een nieuwe aluminiumvrije verpakking voor haar koffies, melk- en cacaoproducten. De recyclebare verpakkingen zijn eenvoudiger te openen en hebben een schenkopening waardoor de koffiemachine snel is bijgevuld, zonder producten te verspillen.

Hiermee blijft de machine schoner en kan efficiënter worden gewerkt. Het ontwerp van de verpakking zorgt er bovendien voor dat de verpakking altijd rechtop blijft staan. ‘De nieuwe verpakking heeft een strakke en moderne vormgeving’, aldus de fabrikant. Zowel voor de Milano- als de Alegria en de standaard Nescafé-koffiemachines zijn de verpakkingen vernieuwd. Deze duurzame innovatie is onderdeel van het Nescafé Plan, Beyond the Cup-strategie. Nestlé is hiermee van de koffieboon tot de kop gericht op duurzame kwaliteit voor zowel toeleveranciers

Bron: www.missethoreca.nl
dinsdag, juni 03, 2014

Coffee3 heeft de 200ste klantenbeoordeling ontvangen!

Coffee3 heeft middels klanten vertellen haar 200ste beoordeling binnen van haar klanten .....

Hoewel overwegend positief en een totaal score van 8,2 waarbij 98% van de respondenten aangeven Coffee3 aan te bevelen, blijft men kritisch en benieuwd naar de mening van de klant over haar diensten. Zowel positieve als ook minder positieve kritiek hoort men graag. Zo blijven ze scherp. Zie hier de beoordelingen.

Coffee3, het bedrijf uit Udenhout (Noord-Brabant), zorgt al meer dan 35 jaar voor een warm welkom voor personeel en klanten in het midden- en klein bedrijf door middel van een totaal concept voor de warme dranken voorziening. Dit bestaat uit snelle en betrouwbare apparatuur, heerlijke ingredienten en een persoonlijke en concrete service. Ze werken onder meer met de volgende merken; Fountain, illy, Nescafe, Redbeans en Cup a Soup. Zie ook www.coffee3.nl