donderdag, november 10, 2011

Nescafe Alegria promotie team op pad met wel een heel ludiek voertuig!Het promotie team van Nescafe Alegria is on tour door Nederland met wel heel unieke voertuigen. Een fiat met een heuse Alegria op het dak!

Zo zijn ze recentelijk ook bij Coffee3 op bezoek geweest.

De Nescafé Alegria is werelds kleinste koffiemachine voor op het werk. Met 5 koffievariaties, gemaakt van een combinatie van fijn gemalen geroosterde koffie en instant koffie, zorgt deze machine met 1 druk op de knop voor een geweldige smaakbeleving.

Door zijn eenvoud in gebruik, modern design en de smaakvolle variaties met verse melk, is deze koffiemachine ideaal voor de kleinere werkomgeving.

5 heerlijke koffievariaties: cappuccino, espresso, latte macchiato, lungo en extra lungo.

Voor meer informatie over de Alegria, klik hier
woensdag, november 09, 2011

Coffee3 reikt wedstrijdbal RKC - Groningen uit aan Netwerk Midden-Brabant


Coffee3 heeft zaterdag 5 November na de wedstrijd RKC - Groningen de wedstrijdbal uitgereikt aan Netwerk Midden-Brabant, een relatie van Coffee3 met wie zij al bijna 10 jaar succesvol samenwerkt.

Evander Sno, oud international, reikte de bal uit aan Marijke Linnenbank en Erik van Os van Netwerk Midden-Brabant. Op de foto is ook te zien algemeen directeur eigenaar Coffee3, Marc Bozon, en zijn zoon Daan. Voor Daan was het natuurlijk een hele belevenis om Evander Sno te spreken.

Het geheel werd op een leuke manier begeleid door Gert-Jan van Boxtel, commercieel manager van RKC.