zaterdag, januari 17, 2015

Nieuwe Skybox Fc Den Bosch voorzien van het Milano concept van Coffee3

Fc Den Bosch heeft recentelijk een geheel nieuwe Skybox geopend in het stadion. Ze hebben hierbij gekozen voor het exclusieve Nescafe Milano concept in deze nieuwe skybox.

Wat is het Milano concept?

NESCAFÉ Milano, een compleet koffieconcept: koffiemachine, ingrediënten, technische en commerciële ondersteuning. Dat is alles wat u nodig heeft om uw gasten vanaf dag één heerlijke variatie koffies te serveren. Wij helpen u hier graag bij.

Klik hier voor meer informatie over het Milano concept.

Coffee3 is Total Solutions Operator van Nestle. Klik hier voor meer informatie over Nescafe Milano,.
vrijdag, januari 16, 2015

Redbeans en Coffee3 naar de beurs

Van 13 tot en met 16 januari staat Redbeans in de Brabanthallen op de jaarlijkse Beurs Facilitair. En ook daar introduceren ze een nieuwe espresso koffieautomaat.

Want koffie kan zoveel lekkerder. Zeker op kantoor.

Je bent van harte welkom om de nieuwe machine te bewonderen. En om een lekker kopje Redbeans te proeven natuurlijk. Dat spreekt vanzelf.

Coffee3 is partner van Redbeans.
woensdag, januari 14, 2015

Coffee3 wordt vriend van de beursvloer s'-Hertogenbosch

In 2010 kreeg s'Hertogenbosch zijn eerste maatschappelijke Beursvloer. Het evenement is vanaf de start een groot succes getuige de honderden matches die zijn gesloten tussen het Bossche bedrijfsleven, de gemeente, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Het succes werd allen maar groter in de twee beursvloer jaargangen van 2011 en 2012. En tegen de tendens van de economische crisis in. Beursvloer s'Hertogenbosch past bij de mentaliteit van de stad,

In November 2015 viert beursvloer s'Hertogenbosch haar lustrum. Een prachtige mijlpaal! Voor dit lustrim hebben ze uw steun hard nodig. Alleen met uw steun is deze vijfde editie mogelijk. Ondersteun hen financieel, speel mee met een of meerdere loten (vanaf 250 Euro) en maak kans op een corporate trailer voor uw organisatie.

Coffee3 heeft gisteren haar medewerking toegezegd, een van de loten gekocht en wordt daarmee 'Vriend' van de Beursvloer.

Zie ook www.beursvloerdenbosch.nl