donderdag, januari 17, 2008

Revolutionair nieuw drankenconcept!Tijdens de Horecava en de Beurs Facilitair 2008 is een uniek nieuw drankenconcept geintroduceerd; Bevyz. Het Bevyz concept is een innovatief nieuw systeem dat wereldwijd geen vergelijkbaar systeem kent. Werkelijk uniek! Het enige systeem in de wereld dat zowel heet, koud als koolzuurhoudend water schenkt met daarbij een ongelimiteerde reeks van premium dranken zoals koffie, thee, chocolade, fruitdranken, melkdranken, energiedranken, frisdranken, middels capsule procedé. De capsules bevatten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

Het systeem heeft een hoge hygiënestandaard, het is niet mogelijk dat afzonderlijke capsuleconcentraten met elkaar in aanraking komen. Dankzij het unieke gepatenteerde barcode systeem, wordt elk drankje optimaal bereid met de juiste temperatuur. Dit alles in een prachtige, compacte en strakke machine die gemakkelijk te bedienen, met één druk- en draaibutton, en te onderhouden is.

De machine is overal te plaatsen en leverbaar in drie versies; Point of Use (machine wordt aangesloten op de waterleiding), met Waterfles of met een intern waterreservoir.

Zie ook www.bevyz.nl