vrijdag, december 12, 2014

Redbeans op Nationale Voetbalbeurs

Redbeans zet er een mannetje bij op het middenveld: 8 Cappuccino's in 1 minuut

Op 3 december j.l. vond in de Evenementenhal in Gorinchem voor de derde keer de Nationale Voetbal Vakbeurs plaats. Redbeans was daarbij.
Een uitdaging waar veel sportkantines voor staan: enorme pieken op zaterdag en zondag en dan toch lekkere koffie serveren. Redbeans presenteerde op de vakbeurs de oplossing.

Een opstelling met twee Beanmachines XL naast elkaar, met dubbele uitloop, zo afgeregeld dat je 8 cappuccino's in één minuut maakt, zonder concessies op smaak te doen!
Verse bonen, echt lekkere koffie, topsnelheid en een mooi verdienmodel voor de club. Scoren dus. De opvallende stand trok veel belangstelling.

Voor Redbeans automaten, zie www.coffee3.nl
woensdag, december 10, 2014

Coffee3 maatschappelijk betrokken ondernemer 2014

Met Coffee3 zijn we verbonden als partner aan Contour de Twern en hebben we recentelijk ons certificaat als Maatschappelijk Betrokken Ondernemer mogen ontvangen. Contour de Twern is een pracht organisatie die veel doet voor de leefbaarheid in de regio Tilburg.
maandag, december 08, 2014

Scherpe eindejaaracties bij Coffee3

Coffee3 geeft dit najaar korting op vrijwel alle koffieautomaten van Nescafé, Fountain, illy en Redbeans! Bent u toe aan een nieuwe koffieautomaat op het werk? Dit is het goede moment om de ideale koffieautomaat uit te zoeken en te profiteren van de scherpe kortingen.

Vraag hier de informatie aan van de diverse acties.