woensdag, april 13, 2011

Beanmachine Number Nine

Na het succes van de Beanmachines voor op kantoor lanceert Redbeans nu speciaal voor de horeca de luxe Beanmachine Number Nine, een strak ontworpen, hoge kwaliteit espressomachine.Misschien zijn we bevooroordeeld, maar volgens ons zou de Beanmachine Number Nine niet misstaan in the Museum Of Modern Art. Met zijn moderne strakke design is het een plaatje waarvan menig klant al moet watertanden voordat ze de koffie überhaupt hebben geproefd. En vertrouw ons, als ze de koffie eenmaal hebben gedronken, gaan ze helemaal overstag!

Achter het opvallende uiterlijk van deze espressomachine gaat een hoogwaardig technisch interieur schuil. De machine heeft voor elke koffiegroep een eigen boiler die tot op de graad nauwkeurig de temperatuur bewaakt. Verder zorgt een aparte stoom/theeboiler, waarbij het theewater gescheiden is van de stoom, dat je nooit meer vervuild theewater hebt en altijd maximaal vermogen.
Kortom, de Number Nine is ideaal voor de veleisende horeca én voor designfanaten.

De Number Nine is leverbaar in een 2-groeps of 3-groeps uitvoering.

Meer weten over de Number Nine of een van onze andere Beanmachines? Klik hier.

Redbeans wil heel Nederland helpen aan lekkerdere koffie. Redbeans is 100% handgeplukte Arabica koffie, biologisch geproduceerd, onder Fairtrade voorwaarden ingekocht, klimaatneutraal geproduceerd en vers verpakt. Maar vooral erg lekker.

Coffee3 is preferred dealer van het Redbeans concept. Voor meer info, mail naar info@coffee3.nl