zaterdag, mei 26, 2012

Coffee3 tijdens Jazz in Duketown


Met Coffee3 verzorgen we de koffie voor de 280 vrijwilligers van Jazz in Duketown. Ondanks het mooie weer .... wordt er toch veel koffie gedronken ..... energie en genieten .... en het rust moment!

Jazz in Duketown, het grootste gratis toegankelijk jazzfestival van Nederland, wordt tijdens Pinksteren in s'Hertogenbosch gehouden!Zie ook www.jazzinduketown.nl
donderdag, mei 24, 2012

Lekkere koffie tijdens Jazz in Duke Town

Jazz in Duketown: talent, pure jazz en veel gezelligheid.


Dit grootste gratis toegankelijk jazzfestival van Nederland, wordt tijdens Pinksteren in s'Hertogenbosch gehouden!

Jazz in Duketown zal dit jaar in het teken staan van talent, pure jazz en veel gezelligheid. Zo zal tijdens het festival de eerste editie van het Conservatorium Talent Award plaatsvinden en verzorgen jonge muzikanten van 10 tot 18 jaar onder leiding van dirigent Peter Guidi een concert met zangeres Denise Jannah en saxofonist Allard Buwalda (JazzinU). Daarnaast is er al vijftien jaar ruimte voor talent tijdens de Jazzvijver.

Tijdens Jazz in Duketown 2012 kun je op meer dan 10 plekken in de binnenstad genieten van meer dan 80 bands. Stel jouw Jazzprogramma samen met behulp van het online Programma 2012. Tijdens het festival kun je via de mobiele website

m.jazzinduketown.nl snel een blik werpen op het programma.

Als Coffee3 ondersteunen we dit evenement en zullen we de koffie tijdens dit bijzondere weekend voor de vrijwilligers verzorgen.

Zie ook www.jazzinduketown.nl
dinsdag, mei 22, 2012

Coffee3 koffie tijdens G-Voetbal weekend te Tilburg


Vrijdag 25 t/m zondag 27 mei is het terrein van Amarant in Tilburg het toneel voor het 19e G-voetbalweekend. Dit voetbalspektakel voor mensen met en zonder beperking heeft inmiddels landelijke bekendheid.

Tijdens het G-voetbalweekend worden er vijf verschillende toernooien gespeeld. Ook dit jaar zijn er weer verschillende prominenten aanwezig. Het G-voetbalweekend is leuk om mee te doen maar ook als toeschouwer is er meer dan voldoende te beleven.

Als Coffee3 ondersteunen we dit evenement en zullen we de koffie tijdens dit bijzondere weekend verzorgen. Wilt u graag naar het weekend? mail dan naar info@coffee3.nl en wij sturen u de kaartjes toe.

Lees hier meer over het G-Voetbal weekend.