dinsdag, januari 09, 2007

Coffee3 als arbeidsvitaminen!!


2007 is goed begonnen voor Coffee3! Op 3 januari waren zij te horen bij 3FM als Bedrijf van de Dag. De medewerkers van Coffee3 hebben de muziek bepaald die er gedraaid werd en daarnaast werd er iets verteld over het bedrijf maar vooral over de Baas van de Dag Marc Bozon. Het team van Coffee3 heeft genoten van de taart die ze kregen als erkenning van Bedrijf van de Dag en daarnaast nog een memorabel certificaat.

De Arbeidsvitaminen zijn al bijna sinds mensenheugenis het beste gezelschap tijdens het werk of studie. Gerard Ekdom van 3 FM helpt je op gang met een flinke dosis popclassics, maar schuwt ook de leuke nieuwe plaatjes niet. Samen met je collega's kun je de muziek in de uitzending bepalen.

AVRO Arbeidsvitaminen is officieel erkend recordhouder in de categorie "langstlopende, landelijke radioprogramma ter wereld". En daar zijn ze trots op natuurlijk. Het fijne radioprogramma, dat dit jaar 60 jaar bestaat, krijgt daarmee een vermelding in het Guinness Book of World Records. Dit record stond wereldwijd nog niet eerder op naam van een ander radioprogramma en is speciaal voor de Arbeidsvitaminen in het leven geroepen.

Wil jij samen met je collega's de muziek in de uitzending bepalen? Kijk op de Arbeidsvitaminen site hoe je mee kunt doen. www.arbeidsvitaminen.nl

Voor meer informatie over koffieautomaten voor het MKB, ga naar http://www.coffee3.nl/