donderdag, november 06, 2014

Zes genomineerden voor Beursvloer ’s-Hertogenbosch Award 2014 bekend

Coffee3 doet alweer jaren mee aan de Beursvloer en vandaar dat we extra aandacht aan dit initiatief geven.

’s-Hertogenbosch, 5 november 2014 – De zes genomineerden voor de Beursvloer ’s-Hertogenbosch Award zijn bekend. Er zijn twee Award te vergeven tijdens de vierde editie van Beursvloer ’s-Hertogenbosch. Één voor “de meest maatschappelijk betrokken onderneming” en één voor “de meest professionele maatschappelijke organisatie.”

Na een zorgvuldige stemronde onder de maatschappelijke organisaties zijn de volgende drie bedrijven genomineerd. (geheel willekeurige volgorde).

- Van der Veeken Rosmalen
- Van Lanschot Bankiers
- Brabant Wonen

“Bij alle drie de kandidaten loopt het element ‘verbinding met de samenleving’ en ‘betrokkenheid’ als een rode draad door de organisatie.” Het bestuur van de Stichting vindt deze nominaties dan ook zeer verdiend.
Ook aan de bedrijven en overige aanbieders is gevraagd hun stem uit te brengen voor de meest professionele maatschappelijke organisatie. Hieruit zijn de volgende drie organisaties genomineerd. Ook geheel in willekeurige volgorde.

- Voedselbank ’s-Hertogenbosch e.o.
- Gehandicapten Platform ‘s-Hertogenbosch
- Vicky Brownhuis

“Alle drie de organisaties zetten zich al jaren met hart en ziel in voor de Bossche samenleving en zijn niet meer weg te denken. Het wordt nog lastig hier een winnaar uit te kiezen”, aldus het bestuur.

U kunt er nog bij zijn! Aanmelden voor hét maatschappelijke evenement van ’s-Hertogenbosch kan nog tot 17 november 2014 via www.beursvloerdenbosch.nl. Aanmelden is verplicht en kosteloos. U bent welkom op Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard 215 te ’s-Hertogenbosch. De deuren gaan om 15.30 uur open.
woensdag, november 05, 2014

Gratis illy machine bij aanschaf koffieautomaat

Coffee3 heeft een eindejaarsaanbieding waarbij de klant een gratis illy machine ontvangt bij aanschaf van een koffieautomaat van het merk Nescafé of Redbeans.

Vraag hier de informatie aan en vraag naar de voorwaarden.