zaterdag, maart 31, 2012

Relatie event West Brabant Business groot succes


Recentelijk organiseerde West Brabant Business voor haar relaties een bijzonder event, indoor skieen, ice karten en glow golfen in het Skidome te Rucphen .... ook Coffee3 nam hieraan deel op donderdagavond 29 maart ....

West-Brabant BUSINESS is het toonaangevende management-tijdschrift voor West-Brabant. De lezers zijn bestuurders, ondernemers, directeuren en managers in het bedrijfsleven en bij (overheids-) instellingen. Aan de hand van specials worden verschillende management-thema’s verder uitgediept en economische ontwikkelingen in de gemeenten binnen het verspreidingsgebied van West-Brabant BUSINESS belicht.

De veelzijdige formule van West-Brabant BUSINESS is al méér dan vijfentwintig jaar uniek in de Westbrabantse regio en heeft zich ontwikkeld tot een vaste waarde in de regionale business-to-business communicatie.

Zie ook www.westbrabantbusiness.nl
maandag, maart 26, 2012

Coffee3 en de Beursvloer s'Hertogenbosch ...


Afgelopen najaar heeft de 2e editie plaatsgevonden van Beursvloer 's-Hertogenbosch bij Avans hogeschool. Een kleine 120 bedrijven hebben er gratis hun diensten aangeboden aan 91 maatschappelijke organisaties en stichtingen. De ontvangende partijen hebben ook een tegenprestatie geleverd.

Ook Coffee3 heeft aan de beursvloer deelgenomen en een aantal succesvolle matches gerealiseerd. Net als vorig jaar en ook bij de eerdere edities van Beursvloer Tilburg heeft Coffee3 zijn steentje kunnen bijdragen aan tal van maatschappelijke organisaties. Vaak een kleine moeite voor het bedrijf maar van grote waarde voor de maatschappelijke organisaties en stichtingen.

Een interview is destijds afgenomen, echter pas nu blijkt het interview op youtube te ataan ..... klik hier voor het filmpje

Lees hier meer over beursvloer s'Hertogenbosch