vrijdag, september 20, 2013

30% korting op Redbeans machines

In samenwerking met Redbeans heeft Coffee3 nu een najaarsactie met 30% korting op de Redbeans machines. Mail uw interesse naar info@coffee3.nl en vraag naar de voorwaarden.
woensdag, september 18, 2013

Het verhaal achter Nescafé ... koffiemerk nummer 1 in de wereld ....een blog cyclus .... deel 1

Het merk Nescafé bestaat inmiddels al 75 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het grootste koffiemerk ter wereld. In die 75 jaar zijn er vele zaken gebeurd die geleid hebben tot deze leidende positie. Derhalve willen we in een cyclus van een aantal blogs diverse leuke wetenswaardigheden bloggen .... vandaag deel 1!


Nescafé heeft inmiddels al zo'n 6 generaties meegemaakt; een 75 jarige die een gratis sample probeert op 1 April 1938 zou zo maar eens de groot-groot-groot-grootvader kunnen zijn van een kind dat vandaag de dag zijn of haar eerste kopje koffie drinkt. Het is een product zo oud als de balpen, en was er nog voor de eerste rekenmachines, de afstandbediening, de pc en de mobiele telefoon. Het heeft de cassette- en de videorecorder overleefd. Het zag de Berlijnse muur gebouwd worden en heeft ook meegemaakt dat deze omver werd getrokken. Het maakte de 2e wereldoorlog en de koude oorlog mee, was getuige van het doorbreken van de geluidsbarrierre en de 1e landing op de maan. Trouwens, het is op de maan geweest! Nescafé, het spreekt alle talen van de wereld.
maandag, september 16, 2013

Coffee3 vandaag en morgen op de Regio Business Dagen te Eindhoven

Beste Relatie,

Op maandag 16 en dinsdag 17 september vindt wederom de Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant plaats, hèt grootste netwerkevenement voor de regio Eindhoven. Dit jaar is ook Coffee3 weer aanwezig met een stand. Wij bereiden ons voor op alweer de 21ste editie en wij hopen u daar ook te verwelkomen als bezoeker.

Als bezoeker van de Regio Business Dagen kunt u zich verheugen op een breed en actueel aanbod van exposanten, waardoor u zich goed kunt laten informeren over de producten en diensten die voor u van toepassing zijn. Daarnaast presenteren zich weer vele pleinen waar u uw relaties uit de regio treft.

Naast de diverse pleinen wordt ook aandacht besteed aan een inhoudelijk programma met interessante lezingen!

Meld u direct aan voor de Regio Business Dagen door te klikken op de afbeelding. U ontvangt dan direct een GRATIS toegangsbewijs per mail welke u toegang verschaft tot de beurs en het uitgebreide randprogramma. Wij hopen u als bezoeker te mogen begroeten tijdens de Regio Business Dagen!