vrijdag, maart 28, 2014

Nestlé Professional introduceert gebruiksvriendelijke en recyclebare koffieverpakkingen

Nestlé Professional heeft nieuwe verpakkingen ontwikkeld voor haar koffies, melk- en cacaoproducten, die zeer gemakkelijk zijn in gebruik. De verpakkingen zijn eenvoudiger te openen en hebben een schenkopening waardoor de koffiemachine snel is bijgevuld, zónder producten te verspillen. Hiermee blijft volgens Nestlé de machine schoner en kan efficiënter worden gewerkt.Het ontwerp van de verpakking zorgt er bovendien voor dat de verpakking altijd rechtop kan blijven staan. Dit is een voordeel bij opslag in het schap en het zorgt voor een lager risico op verspilling bij het bewaren van de geopende zakken. De nieuwe verpakking heeft een strakke en moderne vormgeving.

Zowel voor de NESCAFÉ Milano als de NESCAFÉ Alegria en de standaard NESCAFÉ koffiemachines zijn de verpakkingen vernieuwd.De verpakking is bovendien aluminium-vrij en daarmee recyclebaar. Deze duurzame innovatie is onderdeel van het NESCAFÉ Plan, Beyond the Cup-strategie. Nestlé is hiermee van de koffieboon tot de kop gericht op duurzame kwaliteit voor zowel toeleveranciers als klanten.

Bron: www.verpakkingsmanagement.nl
donderdag, maart 27, 2014

De Koffiebrandery te Den Bosch en Redbeans ....

In de Bossche omroep verescheen een leuk persbericht over Redbeans en de Koffiebrandery op pagina 23 .... klik hier voor het artikel.
woensdag, maart 26, 2014

Redactioneel artikel Coffee3 in Netwerk Midden-Brabant

In de Maart/April editie van het zakenmagazine van Netwerk Midden Brabant verscheen een redactioneel artikel over Coffee3.

Klik hier voor het artikel.

Met dank aan Netwerk Midden-Brabant!