zaterdag, september 13, 2014

30% najaarskortingactie op de Redbeans machines

In samenwerking met Redbeans heeft Coffee3 nu een najaarsactie met 30% korting op de Redbeans machines. Ga naar Coffee3 en vraag de informatie aan.

vrijdag, september 12, 2014

Ook koffie op de beursvloer s'-Hertogenbosch op 20 November ....

Ook Coffee3 is present op de maatschappelijke beursvloer 's-Hertogenbosch die gehouden wordt op 20 November. We doneren 2e hands koffiezetapparaten en andere zaken tijdens de beursvloer.

Doet u ook mee? Na een jaar van rust vindt op donderdag 20 november 2014 de 4e editie van Beursvloer 's-Hertogenbosch plaats. Hét maatschappelijke event van 's-Hertogenbosch dat bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijk 's-Hertogenbosch met elkaar verbindt.

Op donderdag 20 november 2014 krijgt uw onderneming de mogelijkheid om op een concrete manier invulling te geven aan haar MBO-beleid. Beursvloer 's-Hertogenbosch is namelijk dé plek waar u maatschappelijke organisaties uit 's-Hertogenbosch e.o. ontmoet en met hen matches maakt met als doel Den Bosch en omstreken een stukje mooier te maken. U kunt alles aanbieden. Van helpende handen tot kennis en kunde. Ook materialen die u over heeft zijn voor de andere partij wellicht net datgene wat ze nodig hebben. Het enige wat niet mag is geld aanbieden. Maatschappelijke organisaties mogen u ook niet om geld vragen.

Pak deze kans om uw betrokkenheid te tonen. Het is niet alleen nuttig maar ook leuk, verrassend, ontroerend en laagdrempelig. Bovendien hoeft u niet meer te zoeken naar een 'mooie' maatschappelijke organisatie om mee samen te werken. Wij hebben ze voor u samen gebracht en hun hulpvragen geïnventariseerd.

Belangrijk om te weten is dat het wederkerig is. De maatschappelijke organisatie levert, als dank voor uw aanbod, een tegenprestatie. Het matchproces is dus zeker geen éénrichtingsverkeer. Doel is een gelijkwaardige samenwerking te creëren.

Aanmelden is verplicht en kan op www.beursvloerdenbosch.nl. Op deze website vindt u tevens meer informatie over het evenement.

De beursvloer, een mooi initiatief waarmee je als bedrijf met vaak kleine diensten en zaken veel voor een ander kan betekenen.