woensdag, januari 04, 2006

Waargebeurd verhaal van een relatie van Coffee3! De eerste prijswinnaar van de DVD's!

's-nachts, goed gevroren, worden we wakker van stemgeluid achter op onze plaats. Ik dacht nog: nu zijn wij aan de beurt.

Ik lag verschrikt te luisteren toen er ook nog licht van een schijnwerper door ons raam op het plafond scheen. Ik ging onder protest van mijn vrouw uit bed om iets te kunnen zien. Ze waren inmiddels langs de zijkant van het huis naar voor gelopen en ik kon nog net in een waas door de aangeslagen ruit zien hoe ze in een lichtgekleurde wagen wegreden.

's-morgens direct naar de politie en het hele verhaal verteld, waarop deze zeiden dat het goed was om dit te melden, omdat inbrekers vaak terug komen na een orienterend bezoek. Ze zouden in dekomende tijd extra allert zijn in onze straat.

's-avonds het verhaal tegen de buren verteld die geschrokt reageerden met: "zijn jullie vannacht ook wakker geworden van dat vreemde geluid, wij dachten dat er inbrekers bezig waren en hebben meteen de politie gebeld. Deze zijn meteen gekomen en hebben achter alles gecontroleerd maar niets gevonden wat op inbraak leek".

Wij goed lachen omdat wij de politie als inbrekers bij de politie gemeld hadden. Het vreemde geluid bleek achteraf afkomstig te zijn van een mayonaisebekertje wat over een parasolvoet hing,wat overigens door de nachtelijk politie er zelf langs gezet is. Dus eigenlijk was alles een storm in een mayonaisebekertje.

Eigenlijk moesten de dag- en nachtploeg van de politie eens meer communiceren tijdens hun koffiepauze!