vrijdag, mei 17, 2013

Coffee3 koffie tijdens Jazz in Duke Town 2013


Met Coffee3 verzorgen we de koffie voor de 280 vrijwilligers van Jazz in Duketown. Ondanks het mooie weer .... wordt er toch veel koffie gedronken ..... energie en genieten .... en het rust moment!

Jazz in Duketown, het grootste gratis toegankelijk jazzfestival van Nederland, wordt tijdens Pinksteren in s'Hertogenbosch gehouden!Zie ook www.jazzinduketown.nl
woensdag, mei 15, 2013

Coffee3 koffie tijdens G-Voetbal weekend te Tilburg


Vrijdag 17 t/m zondag 19 mei is het terrein van Amarant in Tilburg het toneel voor het 20e G-voetbalweekend. Dit voetbalspektakel voor mensen met en zonder beperking heeft inmiddels landelijke bekendheid.

Tijdens het G-voetbalweekend worden er vijf verschillende toernooien gespeeld. Ook dit jaar zijn er weer verschillende prominenten aanwezig. Het G-voetbalweekend is leuk om mee te doen maar ook als toeschouwer is er meer dan voldoende te beleven.

Als Coffee3 ondersteunen we dit evenement en zullen we de koffie tijdens dit bijzondere weekend verzorgen. Wilt u graag naar het weekend? mail dan naar info@coffee3.nl en wij sturen u de kaartjes toe.

Lees hier meer over het G-Voetbal weekend.