vrijdag, november 01, 2013

Première Kill your Darlings .... met goede koffie van Redbeans

De première van Kill your Darlings is vrijdagavond 1 november om 19.00 uur in het voormalige pand van King Cuisine aan de Energieweg 30 in Udenhout.

Lucas de Man staat die avond op het toneel met zijn monoloog ‘Wij Varkenland’. De voorstelling maakte in de Bossche Verkadefabriek en op de Parade in Den Bosch eerder dit jaar al veel indruk. Tijdens de tentoonstelling van stichting mEATing die van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur geopend is, bieden kunstenaars veel stof tot nadenken over het thema ‘vlees’. De manifestatie duurt de hele maand november en biedt veel aandacht voor varkens. De varkens Vlekkie en Spekkie spelen een belangrijke rol. De twee varkens zijn de afgelopen maanden liefdevol verzorgd in het stadscentrum van Tilburg. Binnenkort worden de beesten geslacht en door hun verzorgers opgegeten tijdens een feestelijk, groot diner; één van de onderdelen van ‘Kill your darlings’.

De entree bedraagt vijf euro voor volwassenen en twee euro voor kinderen en studenten. Op zondagen is er een pendeldienst vanaf het station in Tilburg naar de Energieweg in Udenhout.

Mail bij deelname aan één van de activiteiten, met als uitzondering de tentoonstelling, naar info@meating.nu.

Coffee3 verzorgt de koffie in de maand November middels het Redbeans concept.


donderdag, oktober 31, 2013

Met Coffee3 gratis naar de efteling ....

Dankzij Cup a Soup gratis naar de Efteling

Wilt u dit jaar nog een keer gratis naar de Efteling in Kaatsheuvel? Mail dan uw NAW gegevens naar info@coffee3.nl en u hoort binnen een paar dagen of u de winnaar bent van 2 gratis entree kaarten van de Efteling.

Wij danken onze partner Unilever (Cup a Soup) voor het beschikbaar stellen van de kaarten!