vrijdag, augustus 17, 2012

Coffee3 wordt vriend van de Koningstheateracademie: Eerste Bachelor of Cabaret in Nederland


Het Brabantse bedrijf Coffee3, dat totaal concepten levert voor de warme dranken voorzieningen aan bedrijven, instellingen en sportclubs in een groot deel van Nederland, wordt vriend van de Koningstheateracademie in s'Hertogenbosch.

De Koningstheateracademie is officieel geaccrediteerd tot allereerste Bachelor of Cabaret in Nederland en bestaat dit jaar 13 jaar. Deze privaat gefinancierde opleiding biedt sinds drie jaar een voltijdsopleiding tot cabaretier aan. In samenwerking met Avans+ (de commerciële dochteronderneming van Avans Hogescholen), is het opleidingsprogramma aangeboden aan de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Vandaag heeft de NVAO besloten die aanvraag te honoreren. Dat betekent dat de Koningstheateracademie de allereerste officiële HBO-opleiding tot cabaretier in Nederland.

Coffee3 zal de koffie gaan verzorgen voor de studenten van de Koningstheateracademie.

ZIe ook; www.koningstheater.nl

woensdag, augustus 15, 2012

Lekkere Coffee3 koffie op de Aangespannen Dagen Gilze


Het spectaculaire evenement De “Aangespannen Dagen Gilze” vinden plaats op op zaterdag 25 augustus (beginners en kinderrubriek) en zondag 26 augustus (regiocompetitie, en gevorderden).

De Marathon wedstrijd op zondag 26 augustus omvat een vaardigheid, en een wegtraject gevolgd door 6 hindernissen, waaronder de spectaculaire watercombinatie en brughindernis. De wedstrijd op zaterdag 25 augustus bevat een vaardigheid, een wegtraject en een drietal hindernissen, waarvan een met water. Het hoofdterrein biedt plaats aan alle hindernissen en de vaardigheid. Natuurlijk ontbreekt ook de tribune niet, zodat de supporters volop kunnen genieten. De wedstrijden worden verreden onder de reglementen van de West-Brabant Regio competitie en de zondag telt ook mee voor het Regioklassement.

Met Coffee3 zullen we de koffie op die dagen verzorgen....

Zie ook www.aangespannendag.nl
dinsdag, augustus 14, 2012

Coffee3 verbindt zich wederom als sponsor aan RKC Waalwijk

Ook in het seizoen 2012/2013 zal Coffee3 zich als sponsor aan RKC Waalwijk verbinden, nu zelfs gezamenlijk met Netwerk Midden-Brabant.


Na de wederom flitsende seizoenstart hopen we op wederom een pracht jaar in de eredivisie.