vrijdag, juni 20, 2014

Coffee3 koffie tijdens Concours Hippique te Biezenmortel

Het Concours Hippique te Biezenmortel vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 Juni,

Komend weekend staat het 80-jarig jubileum van RSV Sint Lambertus voor de deur en organiseren zij een concours hippique te Beizenmortel. Tijdens dit concours hippique zullen op zaterdag de paardencombinaties van start gaan en op zondag is het de beurt aan de pony's. Pony springamazone Meis Hommelen rijdt dan haar laatste selectiewedstrijd. Ook zij staat er goed voor in het tussenklassement. Wie weet gaat (ook) zij de titel kringkampioen binnen halen!

Met Coffee3 zullen we de koffie op die dagen verzorgen....

Zie ook www.rsv-st-lambertus.nl
woensdag, juni 18, 2014

Student Studio T studeert af bij Coffee3

Al sinds een geruim aantal jaren werkt Coffee3 samen met Studio T en Coffee3 heeft in die tijd al meer dan 10 stagaires onder haar hoede gehad. Recentelijk ook Rik van Balkom die zijn afstudeerproject bij Coffee3 heeft voltooid. Als afstudeerproject heeft hij een nieuwe indeling en logistieke procedures ontwikkeld voor zowel het onderdelen- als het foodmagazijn. Coffee3 is zeer tevreden over het geleverde resultaat en over de structurele samenwerking met Studio T.

Over Studio T

Studio T is dé mbo business-school van Helicon Opleidingen. Deze in Tilburg gelegen onderwijsinstelling verzorgt de opleiding Green Business Studies op mbo niveau 4.

’Thema's als milieu, water en energie, voeding, gezondheid en lifestyle, vrije tijd en stad- en wijkmanagement komen uitgebreid aan bod. Studenten volgen actief de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van economie en arbeidsmarkt. Voorbeelden daarvan zijn duurzaamheid, circulaire economie, internationalisering, social media en het nieuwe werken. Studio T biedt een uitstekende opstap naar het hbo, maar bereidt studenten ook voor op de arbeidsmarkt door middel van stages en door intensief contact met het bedrijfsleven.‘’

Studio T startte in 2009 op initiatief van Helicon Opleidingen, een gerenommeerd opleidingsinstituut met dertien vestigingen in Noord-Brabant en Gelderland. Dit deden zij in samenwerking met een vijftal toonaangevende bedrijven: Brabant Water, Center Parcs, Flora Holland, TIWOS Woonstichting en ISS Landscaping. Inmiddels hebben we een relatie opgebouwd met ruim 100 stagebedrijven. Hiervan spelen circa 50 preferente bedrijven naast stageadres ook een rol als gastdocent, bij excursies en in onderwijsprojecten