woensdag, mei 22, 2013

Coffee3 verzorgt de koffie tijdens de Grote Brabantse Netwerkmeeting op donderdag 23 Mei

Netwerken = ben zichtbaar en maak contact!

Breng uw bedrijf naar een hoger level!

Warmte, gezelligheid en gevoel in balans met zakelijke ambities. Dat is wat Netwerk Brabant wederom voor ogen heeft met de Grote Brabantse Netwerkmeeting op donderdag 23 mei 2013 aanstaande op locatie The Lodge in Gilze.

Locatie: The Lodge - Alphensebaan 14 - 5126 RP Gilze

Samen met een aantal partners zal Netwerk Brabant in deze unieke locatie een platform creëren waar ondernemers uit de groot Brabantse regio zich optimaal kunnen presenteren en contacten kunnen leggen.

Bij deze grote Netwerkmeetings krijgen zij vaak de vraag om een laagdrempelige manier aan te bieden waarop bedrijven zich op een gemakkelijke en informele manier kunnen presenteren. Zichtbaar zijn is hierin het toverwoord, want uw klant of relatie moet u eerst opmerken voordat het contact gelegd kan worden.

The Lodge & Lodge City bieden erg veel mogelijkheden om op een eenvoudige manier uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. U kunt ruimte reserveren voor producten maar u kunt ook middels uw eigen banner een plaats reserveren waardoor u vindbaar en zichtbaar bent op deze business meeting.

Met Coffee3 zullen we de koffie die dag verzorgen.

Bron: www.netwerkmiddenbrabant.nl