zaterdag, juni 14, 2014

Scoor nu een Oranje Nescafe WK Alegria

We hopen dat Nederland vanavond wint tegen Spanje en dat we veel doelpunten zullen scoren ... ook u kunt scoren tijdens het WK ....

Scoor nu de unieke Oranje Nescafe Alegria met 20 Euro korting voor slechts 109 Euro voor lekkere koffie tijdens het WK ...

Recentelijk zijn we met behulp van Nestle een WK actie gestart met een Oranje Nescafe Alegria! De Nescafé Alegria, met 5 koffievariaties, zorgt met 1 druk op de knop voor een geweldige smaakbeleving.

Ideaal voor thuis ... nu in de Oranje Wk versie ... geen biertender maar uw eigen Oranje koffietender ... Mocht Nederland niet doorkomen in het toernooi en u wilt een andere kleur dan Oranje, geen probleem, de zijpanelen zijn er eenvoudig af te halen. Zo schakelt u van Oranje naar Creme wit ...

Scoor dus nu de unieke Oranje Nescafe Alegria met 20 Euro korting voor slechts 109 Euro met ook 2 gratis Oranje Cup a Soup mokken.

Klik hier en vraag de informatie aan.
woensdag, juni 11, 2014

30% voorjaars kortingsactie op Redbeans machines

In samenwerking met Redbeans heeft Coffee3 nu een voorjaarsactie met 30% korting op de Redbeans machines. Ga naar Coffee3 en vraag de informatie aan.
dinsdag, juni 10, 2014

Nederlanders drinken verreweg de meeste koppen koffie

In HP De Tijd verscheen een mooi artikel over koffie. Lees hieronder een deel van het artikel.

Het oer-Hollandse bakkie pleur is een serieuze aangelegenheid in ons land. Waar de Engelsen thee drinken, nemen Nederlanders ruim de tijd om een kopje koffie te nuttigen. Om een saaie kantoordag door te komen, ‘s ochtends bij het ontbijt, na het eten, voor het eten, met suiker, melk of zwart: koffie wordt veel en vaak gedronken in Nederland.

Maar hoeveel koffie drinken wij eigenlijk? En zijn we daarmee ook werkelijk zo uitzonderlijk? Het antwoord is: ja. Het digitale nieuwsmedium Quartz.com deed een onderzoek naar de koffieconsumptie in de wereld en daar kwam Nederland als absolute winnaar uit de bus.

Met een gemiddelde van zo’n 2,4 koppen leut per dag is het eenzaam stuiteren aan de top. Op gepaste afstand komen de Finnen, die 1,8 kopjes koffie per dag drinken. Daarna buigt het gemiddelde af naar minder dan 1,5 kopjes per dag voor een aantal Noord-en centraal-Europese landen.

De Verenigde Staten, toch het land van Starbucks (u weet wel, die van die slappe, veel te dure koffie waar minstens drie medewerkers aan te pas komen voordat u hem heeft) staat op een sneue zestiende plaats in de lijst. Gemiddeld drinken Nederlanders ongeveer 2,5 keer zoveel koffie dan Amerikanen.

Uiteraard is dit cijfer slechts een gemiddelde, en zijn er in Nederland een hoop mensen die veel meer koffie op een dag drinken. Maar mocht u net op of onder dit cijfer zitten dan heeft u weinig reden om u zorgen te maken. Mits u niet te scheutig bent met suiker en/of melk zijn tot twee bakkies per dag namelijk best gezond.

Bron: www.hpdetijd.nl