zaterdag, november 15, 2008

Coffee3 heeft bijgedragen aan het nieuwe Domino wereldrecord!


Leeuwarden - Vrijdagavond is het Mister Domino, Robin Paul Weijers gelukt om een nieuw Wereld Record te vestigen tijdens de tiende editie van Domino Day. In 2007 volgden meer dan 90 miljoen kijkers in Europa de poging, maar zagen zij de wereldrecordpoging uiteindelijk sneuvelen. Robin Paul Weijers: Met het thema Breaking more World Records than ever probeerden we op een avond tien wereldrecords in domino te breken!

Het is de tiende keer dat het creatieve spektakel plaatsvond en om die reden werd een tiental opzienbarende verrassingen aan het parcours toegevoegd. Het thema Breaking more World Records than ever: niet alleen het aantal stenen, maar ook het aantal records dat deze avond op het programma stond toonde aan dat de lat dit jaar extra hoog lag.

De afgelopen weken zijn meer dan 85 bouwers uit 13 landen bezig geweest om 4.500.000 dominostenen neer te zetten. Het nieuwe record staat op 4.345.027 omgevallen stenen.

Coffee3 heeft Domino Day ondersteunt middels Nescafe koffie en heeft gedurende de opbouw van Domino Day ervoor gezorgd dat alle bouwers scherp zijn gebleven!