vrijdag, juni 01, 2012

Redbeans komt met vernieuwde machine ....


Redbeans, heel Nederland laten genieten van echt goede koffie. Lekkere duurzame koffie, gemaakt van handgeplukte “rode bonen’.’Het summum van smaak bereikbaar voor iedereen. Op het werk, thuis en in de horeca.

Redbeans komt vanaf week 24 met de nieuwe Beanmachine Small op de markt.

De Beanmachine Small is een volautomatische espresso koffieautomaat voor op het werk of in de winkel. Deze compacte volautomatische espressomachine is een alleskunner. Prima geschikt voor kleine kantoren of pantry’s. Verse bonen, direct gemalen, onder druk gezet.

Met één druk op de knop een heerlijke koffie, espresso, cappuccino, warme chocolademelk of heet water voor thee. Tien voorkeurtoetsen.

Eenvoudig in onderhoud, schoonmaken en bijvullen. De machine is slechts 32 cm breed en past door zijn moderne design op elke werkplek. Vaste wateraansluiting of watertank.

Zie ook www.coffee3.nl
woensdag, mei 30, 2012

Grote Brabantse Netwerkmeeting te Gilze ... met goede koffie!


Coffee3 verzorgt d ekoffie tijdens de Grote Brabantse Netwerkmeeting op 4 Juni te Gilze

Toegang is Gratis en Dresscode is Casual

Netwerken = ben zichtbaar en maak contact!

Warmte, gezelligheid en gevoel in balans met zakelijke ambities. Dat is wat Netwerk Brabant wederom voor ogen heeft met de Grote Brabantse Netwerk Meeting op maandag 4 juni 2012 aanstaande op locatie The Lodge in Gilze.

Samen met een aantal partners zal Netwerk Brabant in deze unieke locatie een platform creeren waar ondernemers uit de groot Brabantse Regio zich optimaal kunnen presenteren en contacten kunnen leggen.

Met Coffee3 zullen we de koffie op die dag verzorgen voor alle bezoekers....

Zie ook www.netwerk-mb.nl