donderdag, oktober 25, 2012

Coffee3 verzorgt de koffie bij een van de ateliers tijdens de Bossche Atelierroute 2012


In ‘s-Hertogenbosch werken honderden kunstenaars. Maar liefst 165 van hen doen komend weekend mee aan de tiende atelierroute. De organisatie, Stichting STOK (Stedelijk Overleg Kunstenaars), heeft flink uitgepakt voor dit jubileum. Er is een Klossy gemaakt; een kunstglossy, waarin alle 165 kunstenaars prachtig zijn geportretteerd in hun ateliers door de Bossche fotografen Marcus Peters en Maikel Samuels. Een goede manier ook om het publiek kennis te laten maken met de eigen wereld waarin de kunstenaar creëert.

In het Kruithuis, de thuisbasis van STOK, toont iedereen op een grote overzichtsexpositie een van zijn of haar kunstwerken en is ook een wand waarop alle deelnemers zich op verzoek van de organisatie presenteren met een kunstwerk van 10×10 cm. Deze tentoonstelling is voorafgaand aan de Atelierroute al te bezoeken vanaf woensdag, dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur, aan de Citadellaan 7, 5211 XA ‘s-Hertogenbosch. Klik hier voor meer info over de bossche Atelierroute

Met Coffee3 ondersteunen we een van de kunstenaars, Bea Bozon, en zullen we de koffie verzorgen voor de bezoekers. Zie hier meer van de werken van Bea Bozon.
woensdag, oktober 24, 2012

Redbeans introduceert de nieuwe Beanmachine Extra Large


Redbeans introduceert de Beanmachine Extra Large volautomatische espressomachine met roestvrijstalen wanden en lekbak. Uniek is de dubbele uitloop en de kunststof zetgroep, met geringe temperatuurverliezen, en de hoogwaardige molen met automatische regeling. Verder is er een in hoogte verstelbare uitloop en een afzonderlijke uitloop voor heet water. De machine geeft functionele meldingen zoals 'bonencontainer leeg' en 'afvalbak vol' en heeft een automatisch spoel- en reinigingsprogramma en grote containers en afvalbak, gemakkelijk in dagelijks onderhoud, bijvullen en schoonmaken. De machine is slechts 32 cm breed en past door zijn moderne design in elk interieur.

Bron: www.coffeepro.nl

Zie ook www.coffee3.nl