maandag, januari 15, 2007

Goedgehumeurd dankzij IllyBij koffie gaat smaak samen met een goede gezondheid. En bij espresso is dit nog veel meer het geval: deze bereiding biedt namelijk een maximum aan smaak en een minimale hoeveelheid cafeine. Van alle melanges bevat deze van illycaffe, die bestaat uit 100% zuivere Arabica, een gemiddeld cafeinegehalte van 1,32% cafeine, tegenover meer dan het dubbele bij de Robusta-melanges.


Cafeine stimuleert het zenuwstelsel en houdt ons alert en goedgehumeurd dankzij de productie van endorfine. Het stimuleert onze ademhaling en spijsvertering, stilt de honger en is dus een ideale hulp voor wie een dieet volgt. In redelijke hoeveelheden verstoort koffie de slaap helemaal niet en is koffie evenmin schadelijk voor het hart. Integendeel: koffie werkt preventief tegen een aantal aandoeningen, zoals tandbederf en Parkinson. Het vormt steeds een goede remedie tegen hoofdpijn en verhoogt de werking van pijnstillers met 40%.

In januari zend de STER een mooie reclamespot uit van Illy Nederland. Ongeveer twee keer per dag is deze, volgens velen FEEL GOOD, reclame te zien.

Voor meer informatie over koffieautomaten voor het MKB, ga naar http://www.coffee3.nl/