woensdag, mei 21, 2014

Coffee3 filmpje in het kader van MVO

Enige jaren geleden hebben we als Coffee3 meegewerkt aan een project rond hergebruik van producten van het lectoraat duurzame bedrijfsvoering van de Avans Hogeschool. Avans Hogeschool werkt, onder de noemer circulaire economie, samen met het platform Duurzaam Grondstoffenbeheer en de BOM op dit terrein.

Het filmpje in het kader van hergebruik van onderdelen dat we destijds gezamenlijk gemaakt hebben, blijkt nog steeds heel illustratief en instructief zijn. Vandaar dat men ons verzocht heeft om deze wederom toonbaar te maken via de betreffende website van Duurzaam Grondstoffenbeheer.

Klik hier voor het filmpje.

Uiteraard werken we daar als Coffee3 graag aan mee aangezien het prima past in het MBO en MVO beleid dat we voeren.
maandag, mei 19, 2014

Een nieuwe smaak: Redbeans Urban Blend

Speciaal voor de horeca ontwikkelde Redbeans een aantal nieuwe smaken: slow roasted, verpakt in blik en bijzonder lekker. Eén daarvan viel bij iedereen zo in de smaak dat men deze nu ook in kilograms verpakking gaat aanbieden: de Redbeans Urban Blend.

Een topmelange van Arabicabonen uit Latijns Amerika, aangevuld met een kleine hoeveelheid van de allerbeste Robuusta bonen uit Tanzania. Het resultaat: een krachtige, volle espressoboon, die een weldadig crema oplevert. Je proeft chocolade en vanille, lekker kruidig. Zeer geschikt ook voor volautomaten. Voor zowel espresso, lungo (gewone koffie) als cappuccino.

Vanzelfsprekend biologisch, fairtrade en klimaatneutraal geproduceerd.

Bron: www.redbeans.nl