dinsdag, oktober 22, 2013

Nestlé Professional en MONIN introduceren seizoenspecials

Een winterse romige cappuccino met de smaak van hazelnoot, een latte macchiato met een vleugje speculaas om alvast in de kerststemming te komen of juist een zomerse en verfrissende ijskoude mojito latte macchiato. Iedere periode in het jaar vraagt om eigen koffievariaties. Nestlé Professional en MONIN - specialist in dranksiropen - lanceren gezamenlijk een uitgebreid koffiemenu met meerdere bijzondere variatiekoffies gedurende het jaar. Een speciaal menu dat het voor ondernemers uitzonderlijk gemakkelijk maakt om verrassende koffie te serveren.

Sterke vraag naar koffievariaties
Consumenten verwachten steeds meer van hun koffie. De voorkeur gaat steeds vaker uit naar variatiekoffie in plaats van een standaard zwarte koffie. "Voor een latte macchiato wordt met gemak twee keer de prijs van een 'gewone' kop koffie betaald. Het invoeren van seizoensgebonden koffievariaties biedt ondernemers de kans om in te spelen op de wens van de consument en waarde toe te voegen. Door onze samenwerking met MONIN willen we ondernemers laten zien hoe makkelijk het is om deze variaties aan te bieden en hoeveel originele en verrassende mogelijkheden er zijn", aldus Roelof van Dinter, directeur van Nestlé Professional Benelux.

In een handomdraai Barista-kwaliteit

De seizoensgebonden koffievariaties zijn onderdeel van het serviceprogramma ProCare van Nestlé Professional en beschikbaar voor afnemers van het NESCAFÉ Milano koffieconcept. Van Dinter licht toe: "Wij geven onze klanten alle tools die zij nodig hebben om de seizoensspecials te presenteren, waaronder recepten, bereidingsinstructies, marketingmateriaal en een aanvullende training voor het personeel. Tijdens deze training besteden wij veel aandacht aan de hogere kunst van de latte art, zodat de seizoensspecials nog feestelijker worden gepresenteerd."

Vanaf nu verkrijgbaar in combinatie met het koffieconcept NESCAFÉ Milano. Bekijk de website voor meer informatie.