zaterdag, mei 23, 2015

Coffee3 koffie tijdens Jazz in Duke Town 2015

Met Coffee3 verzorgen we de koffie voor de 280 vrijwilligers van Jazz in Duketown. Ondanks het mooie weer .... wordt er toch veel koffie gedronken ..... energie en genieten .... en het rust moment!

Jazz in Duketown, het grootste gratis toegankelijk jazzfestival van Nederland, wordt tijdens Pinksteren in s'Hertogenbosch gehouden!
donderdag, mei 21, 2015

Coffee3 koffie tijdens G-Voetbal weekend te Tilburg

Van vrijdag 22 t/m zondag 26 Mei is het terrein van Amarant in Tilburg het toneel voor het 22e G-voetbalweekend. Dit voetbalspektakel voor mensen met en zonder beperking heeft inmiddels landelijke bekendheid.

Tijdens het G-voetbalweekend worden er vijf verschillende toernooien gespeeld. Ook dit jaar zijn er weer verschillende prominenten aanwezig. Het G-voetbalweekend is leuk om mee te doen maar ook als toeschouwer is er meer dan voldoende te beleven.

Als Coffee3 ondersteunen we dit evenement en zullen we de koffie tijdens dit bijzondere weekend verzorgen. Wilt u graag naar het weekend? mail dan naar info@coffee3.nl en wij sturen u de kaartjes toe.

Lees hier meer over het G-Voetbal weekend.
woensdag, mei 20, 2015

Ontdek het geheim van een lekker bakkie koffie [video]

Wat is het geheim van een lekker bakkie koffie? Filterkoffie, espressokoffie, slow koffie, of juist koffie uit een tap? Allemaal vragen waarop dit weekend antwoord wordt gegeven tijdens het koffiefestival op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

Want als je ergens het geheim van een goed kopje koffie kunt ontrafelen, dan is het wel daar. Onze verslaggever Bart van Zutphen dompelde zich onder in de wereld van de koffie en ontdekte iets opvallends: koffie moet helemaal niet naar koffie smaken!

Klik hier voor de video.

Bron: www.rtvnh.nl
dinsdag, mei 19, 2015

Binnenkort de Nescafé Conforto bij Coffee3


Meer info, mail naar info@coffee3.nl