donderdag, maart 17, 2011

Sponsor van dé Wedstrijdbal: Coffee3


De bal die tijdens de wedstrijd van vrijdagavond wordt gebruikt door de spelers van RKC WAALWIJK en AGOVV Apeldoorn wordt gesponsord door Coffee3. Het lederen speeltuig wordt na afloop van de partij in de businessruimte aan de sponsor van dé wedstrijdbal uitgereikt door Derk Boerrigter.

Coffee3 zal de wedstrijdbal doorgeven aan de gastheer van de speeddatesessie op woensdag 16 maart Perfection Automatiseringen.

Meer over de Sponsor van de Wedstrijdbal leest u op: www.coffee3.nl en www.perfection.nl.
woensdag, maart 16, 2011

Koffie en speeddaten .....


Perfection Automatiseringen zal op woensdag 16 maart vanaf 16.00 uur in Tilburg als gastheer optreden bij de derde RKC speeddatesessie van dit voetbalseizoen. Coffee3 zal tijdens deze sessie de koffie verzorgen middels een Redbeans large voorziening waardoor de 70 aanwezigen kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie!!

Voordat gestart wordt met de speeddatesessies, wordt een tweetal presentaties gegeven. Robert Soethout, directeur van Perfection Automatiseringen, en Kitty Peppenster, oprichtster van Wellsports nemen deze middag het woord. Peppenster is vitaliteitscoach en gewichtsconsulent en adviseert u onder andere over het terugbrengen van het ziekteverzuim in uw organisatie.

Het belooft een mooie speeddate te worden .....!