vrijdag, maart 04, 2011

RKC-Waalwijk zet koffie en mooie meiden in


Een ludieke actie van RKC-Waalwijk. De 1e divisie club heeft geld nodig en gooit twee Brabantse schonen in de strijd.

Het doel is zo veel mogelijk nieuwe sponsors te strikken. De mooie Maud en Kerlie trekken er op uit om directeuren te verleiden. En als die twee je auto komen wassen: dan kan je bijna geen nee meer zeggen. Klik hier voor het ludieke filmpje.

Bron: www.hartvannederland.nl

Dat koffie daar ook een rol in speelt is te zien aan het begin van het filmpje waar men onder het genot van een kopje koffie van Coffee3 aan het brainstormen is!
maandag, februari 28, 2011

Fountain breidt Franse activiteiten verder uit


Het drankenbedrijf Fountain heeft plannen om zijn Franse sectorgenoten FG2 en Française des Eaux over te nemen. Beide bedrijven zijn actief op het vlak van distributie van warme dranken aan ondernemingen in de buurt van de Franse steden Lyon en Nancy. De Franse ondernemingen zijn momenteel in handen van dezelfde private meerderheidsaandeelhouders.

De overname zou in april van dit jaar kunnen worden afgerond. Pierre Vermaut, voorzitter van Fountain, stelt dat deze overnames een belangrijke stap vormen in de verdere verwezenlijking van de strategie van de drankengroep, waarbij gewerkt wordt aan een performant distributieplatform voor de belangrijkste markten – Frankrijk, Nederland en Belgie? – om een rechtstreeks contact met de klanten uit te bouwen. Na het westen en het noorden van Frankrijk en de Parijse regio, wil Fountain vanuit Lyon ook het oosten en het zuiden van Frankrijk dekken. (MH)

Bron: www.espress.be