vrijdag, augustus 16, 2013

Kopieerapparaat gedoneerd door Coffee3

Roland Samuels (links) neemt namens de Stichting Social Energy het kopieerapparaat in ontvangst uit handen van Coffee3 directeur Marc Bozon. PortAgora stelde belangeloos een busje beschikbaar voor het vervoer.
De Stichting Social Energy heeft donderdag 15 augustus 2013 een bijzonder kopieerapparaat in ontvangst genomen van Marc Bozon, directeur van het bedrijf Coffee3 dat gespecialiseerd is in koffieautomaten. Deze schenking is zeer waardevol en kwam tot stand door bemiddeling van de stichting Mooi Zo Goed Zo. Het kopieerapparaat is multifunctioneel en kan door alle onderdelen van Social Energy gebruikt worden. De donatie komt op een uitgelezen moment.

In het wijkcentrum In de Boomtak wordt momenteel een ruimte ingericht waar het project van PC-Restart binnenkort van start gaat.

PC-Restart wordt een inloopwerkplaats en trefpunt waar mensen op het gebied van computerproblemen terecht kunnen. Dat kan op een breed terrein. Voor zowel hardware, software en randapparatuur zijn er specialisten aanwezig om mensen te helpen met hun problemen.

Coffee3 is gespecialiseerd koffieautomaten en is gevestigd in Udenhout

Het project is vooral bedoeld voor mensen die via de Bijzondere Bijstand, Stichting Leergeld of andere hulpinstanties een computer en/of randapparatuur hebben aangeschaft, maar niet in staat zijn deze zelf te onderhouden en geen middelen hebben dit goed te laten doen.
PC-Restart gaat in samenwerking met het wijkcentrum In de Boomtak en kringloopbedrijf PortAgora per 1 september 2013 officieel van start.

Klik hier voor het artikel.
Bijna 30% werknemers drinkt 5 of meer koppen koffie per dag

28% Van de werknemers geeft aan dat ze vijf koppen koffie of meer drinken op een werkdag. Dat blijkt uit onderzoek van Jobbird.com. 28% blijkt vijf of meer koppen koffie per dag te drinken op kantoor. 27% Dde drie tot vier koppen koffie drinkt. 21% drinkt één of twee koppen koffie op kantoor en 24% drinkt geen koffie.

Koffie in de middag ongezond
De vraag is of deze cafeïne boost op de werkvloer wel zijn vruchten afwerpt. Cafeïne in de middag is bijvoorbeeld niet zo gezond. Het is gezonder om in de middag bijvoorbeeld thee te drinken. Cafeïne is een stof die niet zomaar uit het lichaam verdwijnt. Daarom moeten mensen, die slaapproblemen hebben, geen cafeïne meer in de middag of in de avond gebruiken.

Bron: www.agf.nl
donderdag, augustus 15, 2013

Opmerkelijk ... nu mogelijk om koffie met je eigen gezicht te maken ...

In China kun je wel heel vreemde laté´s drinken .... een koffie waarop je eigen gezicht te zien is ...

Klik hier om het filmpje te zien.

Bron: De Telegraaf