donderdag, mei 01, 2014

Nescafé Alegria BLIJ actie, het koffieconcept dat iedereen binnen uw bedrijf blij maakt!

Nescafé Alegria is het koffieconcept dat iedereen binnen uw bedrijf blij maakt! Van directie tot de financiële afdeling:

- De facilitair manager kan vertrouwen op een onderhoudsvriendelijke machine en een uitstekende service - De financiële afdeling die kan rekenen op een kostenefficiënt systeem - Collega’s die graag een ruime keuze koffievariaties willen kunnen kiezen uit een groot aantal heerlijke koffievariaties - De directie ziet graag tevreden medewerkers. Een goede koffie draagt bij aan hun motivatie en tevredenheid.

Hoe werkt de actie? Als u tussen vandaag en eind juni 2014 een Nescafé Alegria koffieautomaat huurt bij Coffee3, dan krijgt u een jaar lang gratis melk- en cacaoproducten voor uw Nescafé Alegria koffieautomaat. Koopt u liever, dan is dat natuurlijk ook mogelijk en dan ontvangt u een fikse BLIJ korting op de investering in de Alegria koffieautomaat.

Vraag hier de informatie aan en wij zorgen dat u snel op de hoogte bent van prijzen en mogelijkheden.Gewoon bellen met Coffee3 op 013-5114344 of mailen naar info@coffee3.nl kan natuurlijk ook.

Bekijk deze video op YouTube voor uitleg over het Nescafé Alegria koffieconcept. Bekijk hier alle Nescafé Alegria koffieautomaten.




woensdag, april 30, 2014

Oranje boven op koninginnedag .... een mooie oranje Nescafe machine voor de ZZP'er ....

Mooie oranje actie op 'koninginnedag' met Nescafé

Let op, de actie geldt enkel vandaag. Dus voor die aanvragen die vandaag worden gedaan.

Klik hier www.coffee3.nl en vraag de informatie aan