dinsdag, november 27, 2012

Elke dag…koffie met een lach!


Rheavendors Benelux steunt Stichting CliniClowns Nederland door als eerste een ‘vrolijke’ koffiemachine op de markt te brengen. Bij elke verkochte machine wordt 250 euro gedoneerd aan Stichting CliniClowns Nederland. Op deze manier kunnen nog meer zieke en gehandicapte kinderen een moment van afleiding en plezier ervaren.

Het drinken van een kopje koffie is naast erg lekker natuurlijk ook een sociale bezigheid en bedrijven willen ook hun steentje wel bijdragen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dus wordt iedereen er, met de aanschaf van deze ‘vrolijke’ koffiemachine, beter van. Daarnaast ontvangt men bij elke ‘vrolijke’ koffiemachine ook nog eens een vrolijke CliniClowns knuffelmuis.

De ‘vrolijke’ koffiemachines zijn perfect inzetbaar voor het bedrijfsleven (MKB), overheid, semi-overheid, en instellingen en zijn daarnaast ook nog eens energiezuinig en duurzaam.
Met de mogelijkheid tot het programmeren van meerdere koffievariaties en specialiteiten zoals bijvoorbeeld Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato, Wiener Melange en Chocolade/Cacao en Thee, is er voor ieder wat wils.

Rheavendors werkt voor de uitlevering, plaatsing, afstelling en onderhoud van de ‘vrolijke’ koffiemachines samen met haar landelijk dekkend netwerk van dealers, die ook hun steentje bijdragen aan het werk van CliniClowns.

Bron: www.rheavendors.nl