woensdag, juni 01, 2011

Coffee3 koffie bij jaarlijkse valkerij en natuurbeurs


Op 5 juni 2011 vindt in Gilze (NB) weer de jaarlijks terugkerende Valkerij en Natuurbeurs plaats.

Een beurs voor buitenmensen, roofvogel- en natuurliefhebbers en valkeniers waarbij het valkerij ambacht centraal staat. Tal van roofvogel- en valkerijdemonstraties worden gegeven. Ook aan de jongere bezoekers is veel aandacht besteed, zij kunnen de dieren aaien in de kinderboerderij en zich uitleven op het springkussen. Coffee3 ondersteunt we dit evenement en zullen we die dag de koffie verzorgen.

Zie www.valkerij-natuur.nl voor meer informatie.
dinsdag, mei 31, 2011

Marc Bozon nieuwe voorzitter Hermes


VUGHT – Marc Bozon uit Rosmalen is de nieuwe voorzitter van het zakelijke netwerk Hermes.

De 43-jarige eigenaar van Coffee3 uit Udenhout volgt Ben Verbunt op, die de laatste vier jaar voorzitter was van het in 1997 opgerichte Hermes.

Hermes staat open voor eigenaren van bedrijven en directeuren van instellingen met minstens 15 werknemers. Hermes (God van de handel) telt ruim 200 leden.

Coffee3 zorgt voor de voorziening van warme dranken zoals koffie-automaten in bedrijven en organisaties. "We zetten de automaten neer, zorgen voor de ingrediënten en doen de service", aldus Bozon. Coffee3 heeft onder meer contracten met Nescafe, Illy, Cup a Soup en Red Beans. Het rekent bedrijven als Shoeby Shop, veel Renault-garages en de voetbalclubs RKC, PSV en FC Den Bosch tot zijn klanten.

Na een ruime ervaring als manager en business consultant in binnen- en buitenland, nam Bozon in 2001 Coffee3 over van zijn vader die het bedrijf 35 jaar geleden oprichtte. Daarnaast heeft Bozon Multi Drinks Nederland opgericht, waarmee hij in 2012 een nieuw drankenconcept in de markt zet.

Bozon streek 15 jaar geleden neer in Den Bosch en woont al tien jaar in Rosmalen. "Ik ben verliefd geworden op Den Bosch: er is veel cultuur, er zijn goede theaters en het ligt dicht tegen de natuur aan."

Hij geeft zichzelf als opdracht om Hermes onderscheidend te houden. "Toen Hermes in 1997 startte waren er nauwelijks zakelijke netwerken. Nu kan in ondernemer bijna zijn hele agenda vullen met bijeenkomsten. Het is dus zaak om door een goed programma de ondernemers te interesseren voor Hermes." Bozon hockeyt bij Den Bosch en heeft in het verleden marathons gelopen. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen van 11,9 en 7.

Bron: www.brabantsdagblad.nl