vrijdag, april 12, 2013

Coffee3 verzorgt de koffie bij de Officiële opening van pand Hoppenbrouwers Elektrotechniek

“Inspireren begint bij de voordeur”

Hoppenbrouwers Elektrotechniek opent vandaag haar venieuwde pand aan de Kreitenmolenstraat 201 in Udenhout. Een groen en duurzaam gebouw waarin de mens centraal staat. Vrijdag 12 april 2013 vindt de officiële opening plaats mede door Burgemeester Noordanus van Tilburg.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met ruim 240 medewerkers. Die medewerkers zijn belangrijk: tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie.

Een toonaangevend bedrijf in de regio en in de branche.

We zijn trots met Coffee3 dat we voor zo'n mooie organisatie de koffie mogen verzorgen en we wensen Hoppenbrouwers en al haar 'Hopjes' een prachtige opening toe.

Voor meer informatie over Hoppenbrouwers Elektrotechniek, klik hier.
donderdag, april 11, 2013

Koffieautomaten producent Bravilor viert haar 65-jarig bedrijfsjubileum

65 jaar, een goede gelegenheid uiteraard om terug te blikken op de succesvolle ontwikkeling van hun bedrijf. Maar nog beter om vooruit te kijken naar de toekomst waarin zij de kwaliteit van onze producten zullen blijven waarborgen en het succesverhaal willen voortzetten.

Sinds de oprichting, ruim zes decennia geleden, hebben zij het assortiment weten uit te breiden en afgestemd op de wensen van de markt. Zij zijn al 65 jaar een familiebedrijf, met inmiddels de derde generatie aan de leiding. De uitgangspunten van de oprichter zijn echter nog steeds actueel: oog voor kwaliteit en hart voor het bedrijf.

Vandaag de dag zijn ruim 350 medewerkers betrokken bij het ontwikkelen en produceren van meer dan 150.000 kwaliteitsproducten per jaar. De producten worden inmiddels in meer dan 80 landen verkocht vanuit het hoofdkantoor in Nederland en via zeven Europese filialen in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Noorwegen, Zweden en Polen. Sinds kort worden de producten ook direct in Amerika verkocht door het onlangs opgerichte filiaal in Aurora (Illinois) nabij Chicago.

De wereldbol in het jubileumlogo geeft het al aan. Bravilor Bonamat staat al 65 jaar wereldwijd voor de smaak van kwaliteit!

Bron: www.bravilor.com
woensdag, april 10, 2013

Norriq ontwikkelt referentie van Coffee3

NORRIQ Nederland legt zich toe op de implementatie en ondersteuning van businessoplossingen op basis van Microsoft technologie. Vanuit IJsselstein biedt NORRIQ Nederland haar diensten aan met een team van hooggekwalificeerde en praktisch ingestelde mensen. NORRIQ biedt – naast meer algemene oplossingen – ook gespecialiseerde oplossingen voor.

Vanuit die hoedanigheid functioneert zij voor Coffee3 als een flexibele en betrouwbare business partner. Zij hebben een mooie business case van deze samenwerking samengesteld die hier te lezen is.
maandag, april 08, 2013

Coffee3 verloot vrijkaarten voor Fc Den Bosch

Coffee3 is business partner van FC Den Bosch en vandaar dat 2 vrijkaarten verloot zijn middels een nieuwsbrief onder de relaties van Coffee3. Prima stoelen in het business club gedeelte, inclusief drankjes en hapjes. Betreft de wedstrijd FC Den Bosch tegen MVV op vrijdag 19 April om 20:00 uur. De winnaar is dhr van den Tillaart van Kooymans & Zoon BV uit Schijndel.