zaterdag, februari 06, 2010

Coffee3 komt met gloednieuw concept voor werk- en sportvloer


Dranken uit Vitamizer, energie- en vitaminerijk

“Feeling good, drinking well”, zegt Marc Bozon, directeur Coffee3. Hij signaleert een toenemende belangstelling voor dranken die gezond zijn, energie geven en vooral niet dik maken. De Vitamizer voldoet aan al die criteria en is nieuw in het assortiment van Coffee3 in Udenhout.

Lijnprogramma’s zijn niet voorbehouden aan de avonduren. Die gaan de gehele dag door. Maar ook aan de belangstelling voor energierijke dranken kleeft geen tijd. Sterker nog: ook overdag zijn ze meer dan welkom. Bozon spreekt over ‘gezonde energie op de werk- of sportvloer’ als hij praat over het gloednieuwe concept Vitamizer. In Amerika heeft het, met zo’n twintigduizend plaatsingen, reeds vaste voet aan de grond. Coffee3, in samenwerking met Coffee, Juice & More, gaat het in ons land op de markt brengen. Een goede waterdispenser in combinatie met een zo genoemde ‘pouch’ is de basis voor de energiedrank. Het is niet alleen vitamine- en energierijk, een glas uit de Vitamizer omvat ook heel weinig calorieën.
De Vitamizer levert op afroep een keur aan lekkere drankjes, van lemon tot vitamin waters en van green tea tot cranberry juice want ook warme dranken behoren met de Vitamizer tot de gezonde mogelijkheden. In de ‘pouch’ zitten de benodigde vitaminen en het extract. Dat kan afhankelijk van de smaak worden verwisseld (dus naast elkaar worden gebruikt, en er gaan 25 glazen uit een zakje.

Bozon: “Het grote voordeel ten opzichte van flessen en blikjes frisdrank is dat dit systeem veel goedkoper is en ook minder belastend is voor het milieu. Bovendien neemt het naast de Vitamizer-machine haast geen ruimte in en de ‘pouch’ kan ongekoeld worden bewaard. Naast de drankjes schenkt de Vitamizer natuurlijk ook lekker koud gekoeld water. Aangesloten op de waterleiding bespaart dit ook weer op de waterflessen van de reguliere waterdispensers.

Met de Vitamizer investeert een bedrijf in een goede en vooral duurzame watervoorziening en het verzekert zich van heerlijke maar ook gezonde dranken, goed voor een verantwoorde ‘boost’ op de werk- en sportvloer.

Zie ook: www.vitamizer.nl