donderdag, juli 10, 2014

Meubelfabriek Dollevoet kiest voor de Nescafe High Capacity

Dollevoet in Oss is een modern machinaal houtbewerkingsbedrijf met aan het hoofd de broers Michel en Marco Dollevoet. Het bedrijf is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden: het bouwen van houten rompen voor meubels (banken), frames van bedde, het op maat zagen van plaatmateriaal en machinaal freeswerk voor onder andere bouw, verpakkingsindustrie en standbouw.

Zij hebben gekozen voor de Nescafe Alegria High Capacity ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

Klik hier voor Meubelfabriek Dollevoet
dinsdag, juli 08, 2014

Coffee3 verzorgt de koffie tijdens de Grote Brabantse Netwerkmeeting op dinsdag 8 Juli

Warmte, gezelligheid en gevoel in balans met zakelijke ambities. Dat is wat Netwerk Brabant wederom voor ogen heeft met de Grote Brabantse Netwerkmeeting op dinsdag 8 juli op locatie The Lodge in Gilze.

Locatie: The Lodge - Alphensebaan 14 - 5126 RP Gilze

Samen met een aantal partners zal Netwerk Brabant in deze unieke locatie een platform creëren waar ondernemers uit de groot Brabantse regio zich optimaal kunnen presenteren en contacten kunnen leggen.

Bij deze grote Netwerkmeetings krijgen zij vaak de vraag om een laagdrempelige manier aan te bieden waarop bedrijven zich op een gemakkelijke en informele manier kunnen presenteren. Zichtbaar zijn is hierin het toverwoord, want uw klant of relatie moet u eerst opmerken voordat het contact gelegd kan worden.

The Lodge & Lodge City bieden erg veel mogelijkheden om op een eenvoudige manier uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. U kunt ruimte reserveren voor producten maar u kunt ook middels uw eigen banner een plaats reserveren waardoor u vindbaar en zichtbaar bent op deze business meeting.

Met Coffee3 zullen we de koffie die dag verzorgen.

Bron: www.netwerkmiddenbrabant.nl