donderdag, april 08, 2010

Sporters Healthclub Veenendaal kiezen zelf voor Vitamizer vitaminewater


Bij de Healthclub aan de Zandstraat in Veenendaal is onlangs een grote proeverij gehouden. Sporters konden die avond gratis proeven van de Vitamizer vitaminewaters. ,,Zelf waren wij al overtuigd van de smaak en het gezondheidsaspect van Vitamizer", aldus club manager Warren van der Ploeg. ,,Toch wilden we graag weten wat onze klanten er van vinden. En dat hebben we in samenwerking met Coffee-Juice & More, de importeur en leverancier van het concept uitvoerig getest op onze goed bezette maandagavond."

,,De dranken zijn niet alleen beoordeeld op smaak, maar we hebben ook de koopbereidheid onderzocht en het prijsniveau dat de klanten willen betalen per beker én voor het vullen van een sportbidon. De uitslag was bijzonder positief, waardoor de keuze voor Vitamizer eenvoudig maakte. De klanten van Healthclub Veenendaal werken aan hun gezondheid door hier te komen sporten. Wij zijn als leverancier blij dat onze suikervrije en caloriearme Vitamizer dranken met hoog vitaminegehalte bijdragen aan de doelstelling van wellness en gezondheid", aldus Peter Heusinkveld van Coffee-Juice & More uit Veenendaal.

Vitamizer is een concept van Coffee-Juice & More uit Veenendaal in samenwerking met Coffee3. Vitamizer richt zich niet alleen op de sportsector, maar ook op bedrijven, winkels en scholen.

Voor meer info over Vitamizer zie www.vitamizer.nl , mail vitamizer@cjmore.nl of bel Coffee-Juice & More 0318-821631.