vrijdag, maart 22, 2013

Coffee3 koffie bij Europese distributiecentrum van Tesla

Coffee3, tezamen met Nestle, levert de automaten en de koffie bij het Europese distributiecentrum van Tesla, de Elektrische autofabrikant Tesla Motors, in Tilburg.

Op dit moment behoort Nederland tot de landen in Europa waar de meeste reserveringen worden gedaan. In juni begint het Amerikaanse Tesla met de productie van zijn Europese Model S en de leveringen gaan in juli van start. Het distributiecentrum in Tilburg zal de basis zijn voor de Europese markt.

Minister Henk Kamp van Economische Zaken is verheugd over de nieuwe vestiging van Tesla. “Deze vestiging van Tesla laat zien dat Nederland aantrekkelijk is om in te investeren en dat Nederland de plaats is voor innovatieve bedrijven. Dat levert banen en inkomsten op en daarom blijft dit kabinet investeren in het Nederlands vestigingsklimaat”, aldus minister Kamp.

Tesla werd hierin gesteund door de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), provincies Noord-Brabant en Noord-Holland, gemeenten Tilburg en Amsterdam als ook regionale ontwikkelingsmaatschappijen de BOM (Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij) en Amsterdam Inbusiness.

We zijn verheugd dat ze voor de koffie van Coffee3 & Nescafe hebben gekozen!

Bron: www.duurzaambedrijfsleven.nl
dinsdag, maart 19, 2013

Verse bonen premie bij Coffee3

Redbeans wil dat heel Nederland kan genieten van écht lekkere koffie op het werk, gemaakt van verse, biologische koffiebonen. Daarom krijg je tijdelijk een forse korting op de aanschaf van een Redbeans koffieautomaat! Deze 'Verse Bonen Premie' kan oplopen tot € 600,- op een Redbeans Small of een Redbeans XL.

Zie het Redbeans assortiment op www.coffee3.nl